NEW IN | MAKE UP FACTORY PROFESSIONALS PRODUCTS

AUTUMN VINTAGE DRESSES

Sponsoreret

Hey darlings

Hvis der er noget, jeg synes er virkelig fedt, så er det vintage.  Tøj og mønstre som er inspireret  fra flere år siden, har virkelig bare en speciel charme eller er jeg den eneste, der synes det? Jeg kan godt lide, der er lidt blandet på min blog. Jeg har delt en masse om moden, som er der i dag, retro kjoler og denne her gang vintage kjoler. Jeg har på det seneste studeret lidt (hvis man kan kalde det det) i vintage kjoler og jeg kunne helt sikkert godt investere i en selv. De findes jo i alle mulige prisklasser og selvom nogle af dem ikke er så dyre igen, synes jeg, de ser meget dyre ud.

En hjemmeside jeg kender, som blandt andet sælger nogle vildt flotte vintage kjoler i god kvalitet, er Dress the Bird. Se udvalget af kjoler fra Dress the bird og tag et kig på deres facebook side og giv dem et like: Dress the bird. Generelt er tøjet meget inspireret fra 30’erne, 40’erne og 50’erne hos Dress the bird, men derfor kan det sagtens bruges i nutidens garderobe. Hvis du nu skulle gøre dig et køb på deres hjemmeside, kan du dele det med dem på instagram, ved at tagge @dressthebird.

Jeg elsker kjoler, men det ved I jo, hvis I har fuldt med i et godt stykke tid. Jeg elsker især at bruge en kjole til hverdag og derfor har jeg fundet et lille udvalg af moderne vintage kjoler, som kan bruges til lige netop det. Derudover er der også lidt andet forskelligt vintage tøj/accessories.

En masse dejlig inspiration til efteråret nu hvor mange har fået enten weekend eller efterårsferie.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN | MAKE UP FACTORY PROFESSIONALS PRODUCTS