AT VÆRE ORDBLIND | FOREDRAG MED CHRISTIAN FUHLENDORFF

3 SITUATIONER HVOR VI OPFØRER OS UPASSENDE UDEN AT TÆNKE OVER DET


Hey darlings

I dagligdagen kan vi alle komme til at opføre os upassende, uden vi egentlig tænker over det. Ting man måske selv tænker er småting, men som kan irritere et andet mennesket noget så grusomt eller hvis det sker for en selv. Derfor har jeg lavet en top 3 over upassende ting, vi gør, uden at tænke over det. Jeg siger ikke, det her er en generaliserende liste, for der er sikkert en eller flere af tingene, du ikke gør.

1. Når du ikke holder døren! Du har sikkert prøvet, at du er på vej hen imod en dør, hvor du måske er få skridt fra at nå den, imens der er en anden på ind ad den. Personen som er på vej ind ad døren, vælger ikke lige at kigge tilbage, om der er andre, som lige skal med og døren lukker dermed i i det sekund, hvor du er nået hen til den. Selvfølgelig er der ikke skrevet nogen regel om, at du SKAL holde døren for folk, men af almindelig høflighed kan man godt lige gøre den tjeneste.

2. Når du smider skrald ud af bilen eller på gaden! Du har sikkert prøvet, at du sidder i bilen og lige er blevet færdig med en chokoladebar eller kommer gående på gaden og har været på Mcd og der ikke lige er nogen skraldespand i nærheden. Du vælger derfor at smide dit skrald ud af vinduet eller bare direkte på jorden, fordi du ikke gider blive siddende med dit skrald i hånden. Der er bare det, at det gør vores land så ulækkert, hvis der ligger skrald over det hele, fordi vi ikke lige propper skraldet i lommen og venter til, vi kommer forbi en skraldespand.

3. Når du skriver SMS/besked på messenger, imens du fører en samtale med en anden! Du kender det sikkert selv, at du er sammen med din kammerat eller en veninde og imens I sidder og fører en samtale, har din kammerat eller veninde sit fokus på at skrive sms’er eller beskeder på facebook. Det er her, man skal prøve på, at fokusere på det, der er i nuet og vise sin kammerat eller veninde, at man værdsætter deres selskab og pakke telefonen væk.

Skriv en kommentar

  • Katrine Skovgaard

    Dét med telefonen er så rigtigt.. altså.. man må også lige indrømme det er sjovere at være fysisk sammen med nogen end at skrive mobil.. hvor spændende kan den lige være 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT VÆRE ORDBLIND | FOREDRAG MED CHRISTIAN FUHLENDORFF