FASHION

RABAT PÅ LÆKRE MÆRKEVARE TIL MÆND – HUGO BOSS, ARMANI, CR7

27. oktober 2017

Indlægget er skrevet i samarbejde med intimo.dk

Hey darlings

Eller det bliver det så ikke i denne her omgang. Det passer meget godt til jer piger, der læser med derude, men denne her gang har vi fokus på lækkert tøj til mænd. Jeg fik lige lyst til at give jer mænd derude et godt tip eller to, hvor I har mulighed for at forkæle jer selv eller hvis I kvinder skulle være tom for idéer til den perfekte julegave til manden i jeres liv. Både hverdagstøj, undertøj og praktisk tøj til den nye årstid, som vi så småt nærmer os.

Hvis der er nogen mærker, man altid kan regne med, er det verdenskendte mærker som Calvin Klein, Hugo Boss, Armani, Tommy Hilfiger osv. De der lækre mærker hvor man får lækker kvalitet for pengene. Det er muligt at gøre et perfekt køb til mænd hos Intimo og få det nyeste og smarteste undertøj på markedet. Derudover sælger de også tanktops, som sagtens kan bruges til hverdag og langærmede t-shirts, der varmer godt om vinteren.

Inden I tænker “det har jeg ikke råd til”, fordi disse mærker normalt ligger i en lidt dyrer prisklasse, så smut lige forbi deres hjemmeside, fordi der er nemlig rabat på mange af varerne.

Jeg har lavet et lille udvalg af nogle af kategorierne, så man kan danne sig et overblik over, hvad man kan finde på deres hjemmeside til mænd.

Der er også  til jer kvinder inde på siden, så bare rolig. Der er bl.a. nogle homewear-sæts, som passer utrolig godt til en aften derhjemme på sofaen.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar