I BECAME INSECURE | SHOULD I STOP BLOGGING?

UPDATE ON MY HIPS | ANSWER FROM THE DOCTOR

Hey babes

Jeg var til lægen i går angående min højre hofte. Hvis I ikke har læst mit seneste indlæg omkring, hvorfor jeg tog til lægen, kan I gøre det her: I have finally got an appointment at the doctor. Lægen undersøgte først min venstre hofte, hvor hun lavede lidt øvelser med den, hvor den faktisk lavede et lille klik og samtidig et spring. Hun testede først den for at se, om det var det samme med den som min højre hofte. Det gjorde ikke ondt, men jeg blev sådan lidt “wow okay, den har en lille smule af det samme som min højre hofte”. Derefter lavede hun samme øvelser med min højre hofte og den føltes bare irriteret hele vejen igennem, som den gør til hverdag.

Hun kom frem til, at jeg skal have røntgenfotograferet mine hofter og hvis det ikke er mine hofter, der er noget i vejen med, sender hun mig til en fysioterapeut. Indtil da anbefalede hun mig ikke at løbe, hvis jeg skulle dyrke motion. Det er nemlig der fra smerten er kommet fra, så det giver jo fantastisk god mening. Jeg må finde på noget andet i mellem tiden.

Jeg ved ikke lige, hvornår jeg får svar, men jeg skal nok opdatere omkring det hele.

| Translation |

Hey babes

I was at the doctor yesterday because of my right hip. If you haven’t read my latest post about why I visit the doctor, you can do it here: I have finally got an appointment at the doctor. The doctor checked my left hip by doing some exercises with it and my hip made a little click noise and at the same time a jump. She tested it to se if the same thing was wrong just like my right hip. It didn’t hurt but I was like “wow okay, it has a little bit of the same as my right hip”. Afterwards she made the same exercises with my right hip and it just felt irritated as through it whole just like it does everyday.

She made the conclusion that I should get my hips x-ray and if there’s nothing wrong with them, she’s going to send me to a physiotherapist. Until then she recommended me to not run if I wanted to do some exercise. The pain started from running so that makes pretty sense. I need to find something else in the meantime.

I don’t know when I will get some answers but I’m going to give you an update about everything.

Skriv en kommentar

  • Jeg håber at du snart får svar! Jeg kender selv alt til det med at skulle vente på svar og egentlig ikke vide hvad der er galt eller hvorfor man “fejler” som man nu gør… <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I BECAME INSECURE | SHOULD I STOP BLOGGING?