TODAY'S OUTFIT | COMFORTABLE RED SWEATER

UPDATE ABOUT MY HIPS

Hey babes

Jeg har egentlig overvejet at starte mine indlæg på en ny måde. Ved at skifte babes ud med darlings. Hvad synes I om den idé? Lad mig vide det i kommentarene.

Jeg fik for ca. en uge siden svar på mine røntgenbilleder omkring mine hofter og der er åbenbart intet at se og jeg skal derfor have bestilt tid hos en fysioterapeut i stedet. Jeg skal bare lige tage mig sammen til at ringe, fordi jeg har en angst, der gør, at det er svært for mig at ringe til fremmede, men jeg skal nok få det gjort. Det gør jeg altid. Hvis I ikke ved, hvad jeg snakker om og hvorfor jeg har fået mine hofter undersøgt, kan I læse det her: I have finally got an appointment at the doctor & Update on my hips | Answer from the doctor.

| Translation | 

Hey babes

I have considered to start my posts in a new way. By changing babes with darlings. What do you think about that idea? Let me know in the comments.

About a week ago I got answers on my radiographs about my hips and it didn’t show anything and that’s why I have to have an appointment at a physioteraphist instead. I just have to get myself together and do it because I get anxious about calling strangers but I’m sure I’m gonna do it. I always do. If you don’t know what I’m talking about and why my hips have been checked, you can read it here: I have finally got an appointment at the doctor & Update on my hips | Answer from the doctor.

Skriv en kommentar

 • Katrine Skovgaard

  Hej Chanette, hvad er det for en slags angst du lider af, jeg tumler selv med sådan noget..det kan nogle gange gøre tingene i hverdagen sværere end de burde være -.- Nogle gange er det lettere bare at lade en veninde eller familie hjælpe synes jeg! Det med darlings synes jeg er en sjov forandring, man havde lige vænnet sig til babes, men ja, hvis du føler for det andet. Vi ER jo nogle darlings OG babes hehe <3 god dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Hej Katrine og tak for din kommentar! Jeg lider af social angst. Jeg kan jo lave et indlæg omkring det, hvis du kunne være interesseret i det 🙂 angst er nemlig noget forbandet noget.. men noget man er nødt til at acceptere, så længe det er der. Vi skal nok begge komme det til livs! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Skovgaard

   Jeg vil meget gerne læse et indlæg om socialangst! Det er jo så dyrt at gå i terapi, så må vi snakke med hinanden i stedet haha 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Præcis! Jeg vil meget gerne lave et indlæg, hvor jeg fortæller lidt om min social angst og hvordan jeg udvikler mig indenfor det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | COMFORTABLE RED SWEATER