CHANETTE BING | I DON'T WANT A TATTOO

TODAY’S OUTFIT | COUNTRY INSPIRED

Hey babes

Sikke en dejlig tirsdag det er i dag. Solen skinner og jeg er virkelig glad i dag. Utrolig hvad vejret kan gøre ved en. Dagens outfit er som altid i den feminine ende, som jeg elsker det. De støvler jeg havde valgt til looket, kunne i den grad høres, når jeg kom gående på gangen, da jeg var i skole. Man kunne i hvert fald høre, det var mig, der var på vej. Haha. Det er ikke kun noget, jeg bilder mig ind, for jeg kunne se det på folk, når jeg kom ind i klasselokalet og min veninde som jeg har matematik med, sad også og overvejede hvilken sang, der ville passe til, når jeg kom gående. Dog passede de utroligt godt til 😀

Dagens outfit består af: Kjole – Sparkz (Lignende Weekday Ribbed Tank Dress) /
Cowboyjakke – Just Female (Lignende Asos Denim Jacket) /
Strømpebukser – Hunkemöller (Lignende New Look Denier Tights)  / Støvler – Zanca Sonne (Lignende Heeled Over the Knee Boots)

| Translation | 

Hey babes

What a lovely tuesday it is. The sun is shining and I’m really happy. It’s amazing what the weather can do to you. Today’s outfit is as also feminin which I love. You could definitely hear the boots I choose for the look in the hallway when I was in school. You could definitely hear it was me who was on my way. Haha. It’s not just something I imagined because I could see it a people faces when I walked in the classrom and my friend which I’m having math with, said and considered which song who would fit when I walked. Though the boots fit amazing 😀

Today’s outfit consists of: Dress – Sparkz (Similar Weekday Ribbed Tank Dress) /
Cowboy jacket – Just Female (Similar Asos Denim Jacket) /
Tights – Hunkemöller (Similar New Look Denier Tights) / Boots – Zanca Sonne (Similar Heeled Over the Knee Boots)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANETTE BING | I DON'T WANT A TATTOO