GIVE ME FEEDBACK | WHAT CAN I DO BETTER?

TODAY’S OUTFIT | COMFORTABLE RED SWEATER


Hey babes

Min anden computer har fået en ordentlig omgang virus på sig og jeg blogger derfor i denne omgang fra min computer, som jeg bruger til skolen. Thank god jeg har den, for ellers kunne jeg ikke blogge i noget stykke tid eller jo via min smartphone, men det ved jeg ikke lige, om jeg har tålmodighed til. Haha. Dagens outfit er varmt og hyggeligt. Den røde sweater er i fokus i dette outfit og det var en, jeg faldt pladask for sidste år og så er den virkelig bare behagelig.

Dagens outfit består af: Sweater – New Yorker (Lignende Monki Fitted Balloon Sleeve Sweat)
/ Top – H&M (Lignende Asos Vest with Square Neck) / Jeans – H&M (Lignende Asos High Waisted Jeans)

| Translation |

Hey babes

My other computer has got a virus and that’s why I’m blogging from my other computer I use for the school. Thank god I have it because or else I couldn’t blog for a while or I could by my smartphone but I’m not sure I have patience for that. Haha. Today’s outfit is warm and comfortable. The red sweater is in focus and it was a sweater I fell in love with last year and it’s also very nice to have on your skin.

Today’s outfit consists of:  Sweater – New Yorker (Similar Monki Fitted Balloon Sleeve Sweat) /
Top – H&M (Similar Asos Vest with Square Neck)  / Jeans – H&M (Similar Asos High Waisted Jeans)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVE ME FEEDBACK | WHAT CAN I DO BETTER?