5 THINGS YOU REALIZE WHEN YOU MOVE OUT

GIVE ME FEEDBACK | WHAT CAN I DO BETTER?

Hey babes

Hvis der er noget, man hele tiden kan blive, så er det bedre. Jeg tænkte derfor, at det kunne være rart at få noget konstruktiv kritik i forhold til, hvad jeg skal blive bedre til, når det kommer til min blog. Det kan også være, I synes, jeg gør det rigtig godt i forvejen og måske vil komme med tips til indlæg osv. Derfor ville det betyde virkelig meget, hvis I gad gå ind på www.bestfluence.dk og give mig en rating og en lille kommentar på, hvad jeg kan gøre bedre eller hvad der nu lige falder jer ind. Som sagt konstruktiv kritik og ikke en nedgørelse, fordi det kan jeg ikke bruge til ret meget.

 | Translation | 

Hey babes

If there’s something you always become then it’s better. That’s why I thought it could be nice to get some constructive criticism because I want to know what I should be better at with my blog. Maybe you think I’m already doing a great job and want to give some ideas for a post and so on. It would mean a lot if you could go on www.bestfluence.dk and give me a rating and a comment on what I should do better or what comes to your mind. As I said before it has to be constructive criticism and not a comment where you try to put me down because It doesn’t give me something to work with.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 THINGS YOU REALIZE WHEN YOU MOVE OUT