UPDATE ABOUT MY HIPS

CHANETTE BING | I DON’T WANT A TATTOO

Outfit InspirationHey babes

Det her er en ting, som de færreste ved om mig. Jeg vil nemlig aldrig have en tatovering. Det er ikke, fordi jeg hader tatoveringer og jeg har på ingen måde noget imod dem, men jeg føler bare ikke for det. Jeg har ikke selv lyst til, at have noget på min krop, som skal sidde der resten af mit liv. Jo, jeg har ting, som betyder meget for mig, men det er ikke noget, jeg vil have på mig. Så poetisk som det lyder, så er det nok for mig, at det er i mit hjerte.

Jeg ved, at tatoveringer er blevet meget normalt at få og der er ikke længere den store shitstorm, hvis man f.eks. arbejder et sted og har tatoveringer. Det bliver mere og mere normalt. Selvom jeg ikke selv vil have tatoveringer, synes jeg stadig, det er enormt tiltrækkende til f.eks. mænd, hvis de har en hel arm dækket med tatoveringer eller har lidt spredt forskellige steder rundt på kroppen. Jeg synes, det er vildt pænt! Jeg bryder mig dog ikke om, hvis man er total dækket, da det bliver for meget til min smag. I stedet for tatoveringer er jeg selv mere til piercinger og har selv 2 i mit højre øre og vil gerne have en mere, men bare i venstre øre.

Derudover i forhold til tatoveringer synes jeg det kan være vildt fascinerede, hvor kreative folk kan være, men også hvor dygtige nogle tatovører er til deres arbejde.  Så som I måske kan forstå, så har jeg intet imod tatoveringer. Jeg vil bare ikke selv have en.
Hvad er jeres mening omkring tatoveringer? Og har I en eller vil have en?

| Translation | 

This is a thing few people know about me. I never want a tattoo. It’s not because I hate tattoos and I have nothing against them but I just don’t want to. I don’t want to have something on my body which is going to be there for the rest of my life. Yes, I have things that mean a lot to me but it’s not something I want on me. As poetic as it sounds, it’s enough for me to have it in my heart.

I know tattoos has almost become a very normal thing and there is no more a big shitstorm when people has a tattoo and work at place. It becomes more and more normal. Even though I don’t want a tattoo I still think it’s very attractive to for example men if they have a whole arm covert or just different places on their body. I think it’s so awesome! Though I don’t like if you’re totally covert because that’s not my taste. Instead of tattoos I’m more into piercings and I got 2 myself in my right ear and I want one more in my left ear.

Otherwise if we talk about tattoos, I think it’s very fascinating how creative people can be and how talented some tattooist can be.
So from the bottom of line you might get that I have nothing against tattoos. I just don’t want one.
What is your opinion about tattoos? and do you have one or want one?

Skriv en kommentar

  • Jeg har ikke nogen tatoveringer endnu – jeg er 26 år. Jeg har dog ville have en siden jeg var 16 år, men aldrig fået nosset mig sammen til det :p Kan rigtig godt lide tatoveringer, og ligesom du er jeg fascineret af hvor dygtige nogle tatovører er. Om jeg nogensinde får en selv, ved jeg ikke endnu 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det på helt samme måde! Tatoveringer er bare ikke mig, så vel som at det aldrig har hørt til i min familie <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE ABOUT MY HIPS