UPDATE ON MY HIPS | ANSWER FROM THE DOCTOR

AUTUMN JACKET FOR MEN AND WOMEN | 2017

Hey babes

Det bliver hurtigere og hurtigere mørkt for hver dag der går. Jeg føler nærmest, jeg kun har lukket og åbnet øjnene en enkelt gang og nu er sommeren allerede ved, at være forbi. Hvilket også betyder, at vi nærmer os efteråret og før vi ser os om, kan vi ikke gå i t-shirt så ofte, som man ellers plejer i sommer perioden.

Der er tit folk, der spørger mig til råds omkring tøj og jeg tænkte derfor, at jeg ville hjælpe med at finde den helt perfekte efterårs jakke, hvis du lige står og mangler en eller bare gerne vil have en ekstra til klædeskabet. Som overskriften afslører, har jeg ikke kun fundet noget til kvinder, men også mænd denne her gang. Jeg tænker faktisk, at jeg vil gøre det noget mere, da jeg også synes, at tøj til mænd kan være vildt inspirerende og jeg elsker at hjælpe mine venner, hvis de har brug for et tip eller to. Jeg har også været så sød, at finde efterårs jakker, der ikke er så dyre igen. De koster nemlig alle under 400 kr, hvilket jeg tænker er en okay fair pris, hvis man bare vil være lidt sikker på, at kunne holde varmen. Jeg har fundet lidt i de typiske mørke farver, men jeg vil sige, man ikke skal være bange for at eksperimentere med en farve, der er lidt mere tydelig.

Noget af det vigtigste jeg synes, man skal gøre, når man vælger tøj til noget bestemt, er, at man ikke vælger det bare fordi det er in. Du skal heller ikke vælge noget, fordi alle andre går i det og du må bestemt heller ikke være bange for at skille dig ud, hvis der er noget, som er lidt anderledes, men som du personligt selv elsker at gå i. Spring ud i det. Vær dig selv. Din tøjstil afspejler tit din personlighed. Jeg har altid gået i det, jeg kan lide. Jeg er altid gået i den stik modsatte retning end andre og jeg giver ikke en fuck for, om jeg får nogle blikke efter mig, fordi jeg skiller mig ud.

| Translation | 

Hey babes

It’s getting darker faster and faster every single day. I feel I only closed my eyes and then opened them again and now the summer is almost already over.  Which also means that we’re getting closer to the autumn and soon can’t wear a t-shirt as often as we used to in the summer.

Often people ask my for advice about clothes and that’s why I want to help with finding the perfect autumn jacket if you don’t have one or need one more for your closet. As the headline exposes, I haven’t only found something for women but also men this time. I actually think I want to do it more because I think men clothing can be very inspiring and I love helping my friends with a tip or two. I’ve also been so nice to find autumn jackets which isn’t that expensive. The price is under 35 pounds which I think is an okay price if you still want to be sure to find something warm. I’ve found the typical dark colors but I would say you shouldn’t be afraid of eksperiment with a more clearly color.

I think one of the most important thing you should do when you pick clothes for something special, then do not choose it because it’s in. Don’t choose it either because everybody else is wearing it and you should difinitely not be afraid of standing out if there’s something which is a little different but because you love wearing it. Jump out! Be you. Your style reflects often your personality. I’ve always been wearing what I like. I always went to the totally opposite direction than others and I don’t give a fuck if I get attention because I’m standing out.

Kvinder/Women

1. Teddy Soft Jacket / 2. Camouflage Fake Fur Jacket / 3. Vicama Coat-Noos / 4. Noisy May / 5. Twintip


Mænd/Men

1. Asos Oversized Borg Track Jacket / 2. Lightweight Jacket In Camo / 3. Packable Light Jacket / 4. Onsjeremy Jacket / 5. Jcobin Jacket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE ON MY HIPS | ANSWER FROM THE DOCTOR