READY FOR WINTER IN SEPTEMPER?

5 DISNEY ORIGINAL MOVIES THAT BRINGS ME BACK TO MY CHILDHOOD


Hey darlings

Yeah, nu er I squ’ darlings og ikke babes mere. Jeg har som sådan aldrig været typen, der så ret meget Disney tegnefilm. Altså jeg har da set lidt Anders And, Mickey Mouse og også nogle af de mere nye Disney film, men de gamle kan jeg slet ikke være med på. Nu kommer I sikkert til at sidde med åben mund, men jeg har f.eks. ikke set Løvernes Konge eller jeg kan i hvert fald ikke huske det. Jeg har heller ikke set Askepot, Snehvide, Tornerose og før I taber kæben fuldstændig, så vælger jeg at holde den der. Haha.

Derimod hvis der er noget, jeg altid har elsket, så er det de her Disney Channel Original Movies, som jeg virkelig bare har hygget mig med. Jeg er altså ikke vokset op med Disney tegnefilm, men i stedet de her andre som bare faldt fuldstændig i min smag. Jeg kan huske, hvordan jeg bare hver fredag aften  sad limet til skærmen, når der kom en helt ny film eller en der blev genudsendt. Jeg var fuldstændig bidt af det og hvis jeg skal være ærlig, så er jeg det stadigvæk. Så sent som i går sad jeg og så High School Musical 1 og derfor fik jeg lyst til at lave dette indlæg og på den måde også få jer læsere tilbage til barndommen. Jeg kan umuligt være den eneste! Lad mig endelig høre i kommentaren,  om I foretrækker de Disney film som f.eks. Løvernes Konge, Inderst Inde, Askepot og alle dem der. Eller om I ligesom mig også er helt vild med Disney original movies? Lad mig endelig høre hvorfor og hvorfor ikke.

1. High School Musical! Jeg synes virkelig High School Musical er en Disney klassiker. Jeg husker, hvordan jeg sad i sofaen og ventede på, at den kom på skærmen, da den havde “premiere” på Disney Channel. At der så også kom en 2’er og en 3’er gjorde det jo bare endnu bedre for min barndom. Jeg var dog mest til 1’eren og 2’eren. Når jeg ser filmene nu, kan jeg ikke helt bestemme, hvem jeg bedst kan lide. Om det er Gabriella (Vanessa Hudgens) eller Sharpay (Ashley Tisdale).

2. Hannah Montana! Hannah Montana må vi endelig ikke glemme. Jeg er jo kæmpe Miley fan og dette var den serie, jeg altid glædet mig til at se, når den kom på skærmen. Jeg husker, hvordan jeg har skrålet med på sangene på værelset, men også når man så det. Jeg elsker humoren, de forskellige karakterer, forholdet mellem Miley og hendes far i serien og yeah det hele spiller bare. Ikke så underligt at det er den mest succesrige serie nogensinde på Disney Channel.

3. The Cheetah Girls! Jeg tror ikke, jeg har tal på, hvor mange gange jeg har sidder og skrålet med på sangene fra The Cheetah Girls og jeg får stadig lyst til at se filmene af og til. Det med at leopard og glamour er i fokus, er lige mig. Jeg kan ikke helt bestemme mig for, hvilken der er min favorit, men jeg tror, det er enten 1’eren eller 2’eren. Jeg så det altid, da jeg var yngre. Lige meget hvor tit filmene blev genudsendt.

4. Camp Rock! Jeg ELSKER Camp Rock og derudover efterfølgende har jeg opdaget, hvor stor en inspiration Demi Lovato er. Lidt ligesom med High School Musical kan jeg også huske, hvordan jeg sad og ventede spændt, da den første film havde premiere på Disney Channel. Længe leve minder. Plus, der er god musik med i, som jeg faktisk også for sjov har søgt på youtube flere år efter og sunget med på. I love it!

5. Princess Protection Program! Denne her film er så sød. Man ser hvordan prinsessen (Demi) kommer galt afsted og man sidder bare og tænker “ej hvor er det synd”, samtidig med hende den almindelige (Selena) bare vender det vide ud af øjnene, fordi hun synes, hun er så irriterende til at starte med. Jeg sætter den stadig på af og til en sjælden gang.

| Translation |

Hey babes

I have never been the type who watched Disney cartoons that much. I’ve seen Donald Duck, Mickey Mouse and also some of the new Disney movies but I can’t keep up with the old ones. I know you might start to have your mouth open but I have for example never seen The Lion King or I actually can’t remember it. I have also never seen Cinderella, Snow-white, Sleeping Beauty and before you completely start to loose your jaw, I choose to stop here. Haha.

On the other hand I’ve always loved to watch the movies you call Disney Channel Original Movies which I had a great time with. I didn’t grew up with Disney Cartoons but instead the others which absolutely was my thing. I remember I was sitting every friday night and being glued to the tv when a new movie came or repeated. I was totally in to it and if I have to be honest I still am. Yesterday I sat and watched High School Musical 1 and that’s why I wanted to make this post and maybe also bring you back to your childhood. I can’t be the only one!

1. High School Musical! I really think High School Musical is a Disney classic. I remember I was sitting on the couch and waited for the movie to came on the screen when it had its premiere on Disney Channel. Then there also came a second and a third which just made my childhood even better. I like the first and the second most. Now when I watch the movies, I can’t decide which one I like the most of Gabriella (Vanessa Hudgens) or Sharpay (Ashley Tisdale).

2. Hannah Montana! We must not forget about Hannah Montana. I’m a huge Miley fan and this was the tv series I always was most excited about when it came on the screen. I remember how I bawled to the songs in my room but also when I watch it on the screen. I love the humor, the different characters, the relationship between Miley and her dad and just everything in the series is working. Not so weird it is the most successful series ever on Disney Channel.

3. The Cheetah Girls! I don’t think I can count how many times I have been singing to The Cheetah Girls songs and I still watch the movies sometimes. I just love the thing with the leopard print and glamor in focus, it’s so me! I can’t decide which one is my favorite but I think it’s the first or second movie. I always watched it when I was younger. No matter how many times they played it on Disney Channel.

4. Camp Rock! I LOVE Camp Rock and besides that I’ve reliazed how big an inspiration Demi Lovato is. I remember just like with High School Musical, how I was sitting and very excited for the movie to have its premiere on Disney Channel. Plus, there’s great music in it too which I actually years after still searching on youtube and sing to. I love it!

5. Princess Protection Program! This movie is so adorable. You see how this princess (Demi) doesn’t know how to act in a “normal” world and you just sit there and think “you feel so sorry for her” while the normal girl (Selena) can’t stand her because she thinks she’s so annoying. Sometimes I still watch it.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY FOR WINTER IN SEPTEMPER?