AUTUMN JACKET FOR MEN AND WOMEN | 2017

3 THINGS TO DO ON A FRIDAY EVENING

Hey babes

Velkommen til en noget så regnfuld dag. Jeg var kun 5 minutter ude i regnen og formåede alligevel at blive gennemblødt. Amazing! Er jeg den eneste, der elsker fredage lige meget hvordan vejret er? Fredag er tegn på weekend, frihed til at lave en masse skørt og sjovt, samt slappe max af. Jeg tænkte derfor på at give jer 3 tips til, hvad I kan lave på en fredag aften.

1. Tag ud i byen med vennerne! Her snakker jeg ikke om at drikke sig mega fuld. Det kan man selvfølgelig også gøre, hvis man føler for det, men jeg snakker generelt. Tag ud i byen med vennerne, om det så er på et diskotek, hvor man danser og drikker hele natten/måske bare står i baren. Eller tager en tur i biffen, ud at spise, gokart, bowling eller hvad det kan være. Der er mange idéer!

2. Find 2 eller 3 af dine yndlingsfilm frem! Du kan selvfølgelig også finde flere frem, men ellers finder 2-3 af dine yndlingsfilm frem. Køb nogle snacks eller hvad du kan lide at guffe i dig. Måske nogle sutsko eller et hyggeligt tæppe til at hygge med. Du kan vælge, om du vil se film alene eller invitere en kammerat eller veninde på besøg. Der er i den grad dømt hyggelig fredag!

3. Vær lidt god ved dig selv! Hvorfor ikke blive hjemme og være lidt god ved dig selv og nyd noget alene tid? Alenetid er ikke = med at du er ensom. Næh, det er et tegn på, at du hviler nok i dig selv til at kunne nyde dit eget selskab. Så hvorfor ikke lav noget lækkert mad til dig selv, som du godt kan lide? Derefter måske tage et langt bad, læg en pæn neglelak, pleje din hud, planlæg det perfekte outfit og den perfekte makeup for dagen efter, imens du drikker din yndlings drink/drik og spiser nogle snacks.

| Translation |

Hey babes

Welcome to a very rainy day. I was only out in the rain for about 5 minutes and I’m so soaked. Amazing! Am I the only one who loves friday no matter how the weather is? Friday is a symbol for weekend, freedom to do many crazy and funny things and also relaxing. That’s why I want to give you 3 tips you can do on a friday evening.

1. Go out in the city with your friends! I’m not talking about getting totally drunk. Of course you can it if you want to but I’m talking generally. Go out in the city with your friends on a night club where you dance and drink all night/maybe just hanging out in the bar. Or go to the movie, to eating, go-cart, bowling and so on. There are a lot of things!

2. Find 2 or 3 of your favorite movies! You can of course find more or just 2-3 of your favorite movies. Buy some snacks you can stuff yourself with. Maybe some slippers or a blanket to feel comfortable with. You can choose to watch them alone or with a friend. It’s going to be a very enjoyable friday!

3. Be good about yourself! Why not stay home and be good about yourself? Alone time doesn’t mean you’re lonely. No, it’s a mark that shoes how comfortable you are with just enjoying your own company. So why not make some delicious food for yourself? Afterwards maybe a long shower, put on some pretty nail polish, do some personal care, plan the perfect outfit and the perfect makeup for the following day while you drink your favorite drink and eat some snacks.

Skriv en kommentar

  • Vejret kunne simpelthen ikke være mere deprimerende i dag… ://
    Rigtig gode forslag til hvad man kan lave! Jeg skal selv i biografen med min kæreste og vores bedste venner i aften. Det bliver super hyggeligt!<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUTUMN JACKET FOR MEN AND WOMEN | 2017