INTERESSER

7 FAIL PICTURES | LEATHER PHOTOSHOOT

29. september 2017

Hey darlings

Hva’ så? Har I en fantastisk fredag og skal I lave noget spændende? Jeg var til et shoot her sidste weekend, hvor temaet var læder. Jeg har altid været betaget af læder. Jeg synes f.eks., at læderjakker er noget af det fedeste og af en eller anden grund er jeg også heldig, at det er noget, som klæder mig sindssyg godt.

Jeg har lavet en lille vane ud af, at jeg deler billeder med jer, som gik mindre godt. Fotografen tager altid rigtig mange billeder på en gang og hvis jeg er i gang med at lave en bevægelse, så kan det godt se lidt sjovt ud på billeder. Jeg griner i hvert fald selv, når jeg kigger billederne igennem og skal vælge, hvilke fotografen skal redigere. Lad os tage et kig på, hvor galt det gik denne her gang 😀

Translation 

Hey darlings

What’s up? Are you having an amazing friday or are you going to do something exciting? Last weekend I was at a photoshoot where the theme was leather. Leather has always been something I’ve been fascinated of. For example I think leather jackets are some of the most awesome thing and for some reason I’m also lucky that it suits me pretty good.

It has become a habit that I share some of the pictures that didn’t go so well with you guys. The photographer always shoots many pictures in a row and if I’m about to make a position, then it looks kinda fun on the pictures. I laugh at some of the pictures when I have to choose which pictures I want the photographer to edit. Let’s take a look at how wrong it want this time 😀

Akavet eller bare akavet?
// Awkward or just awkward?

Det ligner, jeg har fat i en tot hår, der ikke er der.
// It looks like I’m having a grip of a pieces of hair that isn’t there

Og så falder vi, snubler eller hvad jeg nu laver
// And then we fall, stumple or what else I’m doing

Jeg ligner en der tænker “du går mig på nerverne”
// It looks like I’m thinking “you’re getting on my nerves”

Nu har jeg bare virkelig fået nok! Haha
// Now I’m just really pissed of! Haha

Jeg mærker bare lige på håret. Det ser slet ikke akavet ud.
// I’m just feeling my hair. It doesn’t look weird.

Oh yeah, så bliver det ikke bedre! Hår der dækker hele ansigtet.
// Oh yeah, then it doesn’t get better! Hair that covers the whole face.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar