FASHION

READY FOR WINTER IN SEPTEMPER?

20. september 2017


Hey babes

Hvis der er en ting, jeg ser frem til, når det er vinter (for normalt er jeg ikke kæmpe fan af vinter), så er det, at jeg kan finde min lille kat frem. Med kat mener jeg den jakke, I kan se på billederne. Den er seriøst min lille baby om vinteren og noget af det bedste, jeg har investeret i. Den er af faux fur, kan jeg forsikre jer om. Jeg ville ikke kunne gå med ægte pels. Fair nok dem som godt kan, det har jeg intet imod, men det er bare ikke mig. Det er fantastisk, vi er så forskellige, ik?

Utroligt at vinteren allerede er ankommet om morgenen i september måned! Hvad sker der for det? Jeg stod i min entre forleden dag, hvor jeg skulle i skole og jeg havde allerede bestemt mig for, hvilken jakke jeg skulle have på lige netop den dag. Jeg kigger derefter ud og kan se, at det ser squ’ lidt koldt ud. For derefter at åbne døren og tænke “nej okay, det er åbenbart tid til vinterjakke”. Selvfølgelig skinnede solen så senere på dagen og så følte jeg mig bare som en hedeovn.

Jeg har haft jakken i et par år nu og selvom leopard moden måske er falmet lidt, så holder det mig ikke fra at bruge den. Den får lov til at blive helt slidt op. Jeg mener også selv, at man ikke skal smide ting ud bare, fordi noget andet bliver mere in. Hvis man er glad for noget, så synes jeg personligt selv, at det er in.

Har I fundet vinterjakken frem endnu?

| Translation | 

Hey babes

If there’s something I’m looking forward to when it’s winter (normally I’m not a big fan of winter), then it is to find my little cat. By cat I mean the jacket you can see on the pictures. It’s seriously my little baby at winter and it’s one of the best things I spend my money on. It’s faux fur I can assure you. I couldn’t wear real fur. It’s fair that some people can and I have nothing against them it’s just not my thing. It’s amazing that we can be different, right?

It’s unbelievable that the winter is already here when it’s morning in September! What’s up with that? The other day I was standing in my hallway because I was getting ready for school and I had already decided which jacket I was going to wear exactly that day. Afterwards I’m looking out of my door and see that it looks pretty cold. After that I opened the door and though “okay no, it’s apparently time for the winter jacket”. Of course the sun was shining later the same day and I was feeling very warm.

I have had the jacket for a couple of years and even though the leopard trend has faited a little bit, then it’s not something which makes me don’t wanna use it. I’m going to use it until it’s wore out. I also think that you shouldn’t throw stuff out just because some other things become trendy. If you’re happy about something, I personally think that it’s still trendy.

Have you found your winter jacket yet?

Relaterede Indlæg

5 Kommentarer

 • Svar venterpaavin 23. september 2017 at 20:53

  Jeg har ingen vintertøj, selvom jeg burde. Arbejde ude, så må have tage mig samme og få investeret i noget.

 • Svar Katrine Skovgaard 25. september 2017 at 16:15

  Hej Chanette, tak for din blog, den er virkeligt god og hyggelig at læse! Jeg håber den i fremtiden vil nyde endnu mere popularitet end lige nu.. det fortjener den. Hav’ en god dag, venlig hilsen

  • chanettebing
   Svar chanettebing 26. september 2017 at 17:24

   Hej Katrine!
   Det er jeg vildt glad for at du synes og jeg er så glad for dine rosende ord. Tak! Haha, du har nemlig helt ret. Både babes og darlings er mine læsere <3

 • Svar Michelle Rønn Dyrmose Kristensen 27. september 2017 at 11:04

  Super cute vinterjakke! 🙂 Og den klæder dig rigtig godt 🙂

 • Skriv kommentar