TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT | COMFORTABLE RED SWEATER

16. september 2017


Hey babes

Min anden computer har fået en ordentlig omgang virus på sig og jeg blogger derfor i denne omgang fra min computer, som jeg bruger til skolen. Thank god jeg har den, for ellers kunne jeg ikke blogge i noget stykke tid eller jo via min smartphone, men det ved jeg ikke lige, om jeg har tålmodighed til. Haha. Dagens outfit er varmt og hyggeligt. Den røde sweater er i fokus i dette outfit og det var en, jeg faldt pladask for sidste år og så er den virkelig bare behagelig.

Dagens outfit består af: Sweater – New Yorker (Lignende Monki Fitted Balloon Sleeve Sweat)
/ Top – H&M (Lignende Asos Vest with Square Neck) / Jeans – H&M (Lignende Asos High Waisted Jeans)

| Translation |

Hey babes

My other computer has got a virus and that’s why I’m blogging from my other computer I use for the school. Thank god I have it because or else I couldn’t blog for a while or I could by my smartphone but I’m not sure I have patience for that. Haha. Today’s outfit is warm and comfortable. The red sweater is in focus and it was a sweater I fell in love with last year and it’s also very nice to have on your skin.

Today’s outfit consists of:  Sweater – New Yorker (Similar Monki Fitted Balloon Sleeve Sweat) /
Top – H&M (Similar Asos Vest with Square Neck)  / Jeans – H&M (Similar Asos High Waisted Jeans)

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Camilla 16. september 2017 at 13:22

  Er vild med din trøje!

  • chanettebing
   Svar chanettebing 17. september 2017 at 14:14

   Mange tak!

 • Svar Anne-Mette Højbjerg 16. september 2017 at 13:45

  Jeg har også været henne og finde mine striktrøjer frem og har fået købt mig en lækker en i år.
  Og! Den røde farve er SÅ god til dig. 🙂 (Træls med din computer)

  MVH Anne-Mette – http://www.giz-blog.dk

 • Svar Paulo Makalinao 17. september 2017 at 7:01

  Looks like a super cozy red sweater! Makes me excited to wear my sweater this chilly fall!

  Paulo Paradox | http://www.pauloparadox.com

 • Skriv kommentar