HVEM JEG ER

I BECAME INSECURE | SHOULD I STOP BLOGGING?

3. september 2017

Hey babes

Yeah, jeg ved ikke engang, hvordan jeg skal beskrive det her. Jeg har været så usikker på min blog de sidste par dage. Ikke kun i den uge der lige har været, men også ugen før det. Igen igen føler jeg for at dele mine tanker med jer. Jeg ved, at en af de ting man ikke må som blogger, er, at sammenligne sig selv med andre og jeg prøver også virkelig at lade være. Der er bare tanker, som suser gennem mit hoved og det er tanker, som ikke giver mening i mit hoved. Jeg har blogget længe, jeg lægger virkelig arbejde i mine indlæg, synes jeg selv og jeg ved, at folk kan lide det, jeg laver. Jeg får både ros på min instagram, min facebook og yeah selvfølgelig også i kommentarerne på min blog. Jeg forstår bare ikke, at min blog ikke får mere traffic end den gør.

Jeg har virkelig tænkt, gør jeg noget forkert eller er det her virkelig bare de tanker, som nogle gange kan frustrere en, imens man er på vej til succes, når man brænder for noget? Derfor har jeg været så usikker, fordi jeg ved, at folk kan lide det, jeg laver. Jeg ved, at mange finder mig inspirerende, for ellers ville de nok ikke bruge tid på at kommentere det. Alligevel skal jeg jo heller ikke lade mig styre af mine besøgstal, men alligevel gør man det lidt, you know?

Derfor har jeg heller ikke rigtigt postet. Jeg ved, at idéerne kommer til mit hoved for tiden og det er vildt godt! Nogle gange kan jeg slet ikke få nogen idéer til at skrive indlæg, når jeg gerne vil og nu hvor jeg har været usikker på mig selv, så kommer idéerne bare flyvene. Er det universet, der taler til mig og fortæller mig, at jeg skal blive ved med det, jeg laver eller er jeg bare mind fucked as fuck? Nu hvor jeg skrev direkte ned, hvad jeg tænkte i det split sekund, jeg skrev det ned, så gik det lige op for mig, at jeg skal da bare blive ved. Wow! Utroligt hvordan det virker, når man skriver tingene ned.

| Translation |

Hey babes

Yeah, I don’t even know how to describe this. I have been so insecure about my blog the last couple of days. Not just the week that has past but also the week before that. Again I feel about sharing my thoughts with you guys. I know comparing yourself to others is one of those things you shouldn’t do as a blogger and I really try not to. There’s just thoughts who runs through my head and it’s thoughts which doesn’t  make sense. I have been blogging for a long time and I really put work into my posts and I know people like what I do. I get praised by my work on instagram, facebook and yeah also of course in the comments on my blog. I just don’t understand why my blog doesn’t get more traffic.

I have really been thinking what I do wrong or is it just those thoughts who frustrate you while you’re on your way to succes when you want something so bad? That’s why I have been so insecure and I know people like what I’m doing. I know many people think I’m an inspiration because otherwise I don’t think they would comment it.  Still I shouldn’t be controlled of my traffic but still you do it, you know?

That’s also why I haven’t been posting. I know the ideas runs through my head and that is really great! Sometimes I can’t get any ideas when I really want to and now that I’ve been so insecure about myself then the ideas just comes to my head. Is it the universe who’s talking to me and tells me I should keep going or am I just mind fucked as fuck? Now that I’ve been writing down what I thought for a second then I just realize that I should just keep going. Wow! Amazing how it works writing things down.

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar