BEAUTYANDDRESSES | GORGEOUS PARTY DRESSES

TODAY’S OUTFIT | COUNTRY GIRL

Outfit inspiration

 

Outfit inspiration

Outfit inspiration

Hey babes

Jeg har ikke dette sommerlige outfit på på sådan en regnvejrs dag, bare rolig! Dette outfit er i stedet fra i mandags af og jeg var virkelig vild med det. Makeuppen sad perfekt, håret sad perfekt og det hele sad bare perfekt. Jeg lavede faktisk en eyeliner, der sad on point. I kender sikkert godt til det der med, når man laver en eyeliner, så kan det tage en masse tid, at få den helt perfekt.. og når man så har lavet den helt perfekt, begynder man at rette lidt i den og så er den pludselig ikke så great alligevel. Jeg har derfor lært, at når man føler, den nogenlunde sidder i skabet, så skal man ikke pille mere ved den. For ellers går det galt! Haha.

Mandagens outfit bestod af: Skovmandskjorte – Zara (Lignende Noisy May Check Shirt /
Shorts – H&M (Lignende Tie Waist Shorts) / Sko – H&M (Lignende Floral Print Ballerina)

| Translation |

Hey babes

I’m not wearing this summer mood outfit on this rainy day, don’t worry! This outfit is from monday and I was crazy about it. The makeup was perfect, the hair was perfect and everything was perfect. I actually made a eyeliner which was on point. You might know it can take a lot of time when you do a eyeliner to make it perfect. When you finally made it perfect, you still try to make it better and then it’s suddenly not så perfect anymore. That’s why I’ve learned to stop touching it when you feel it’s almost great. Or else it goes wrong! Haha.

Monday’s outfit consisted of: Shirt – Zara (Similar Noisy May Check Shirt / Shorts – H&M (Similar Tie Waist Shorts /
Shoes – H&M (Similar Floral Print Ballerina)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTYANDDRESSES | GORGEOUS PARTY DRESSES