WHEN YOU NEED A BREAK

TODAY’S OUTFIT | BIRTHDAY GIRL


Hey babes

Jeg er nu fyldt 22 dejlige år! Jeg havde fødselsdag i går og den var helt igennem fantastisk. Jeg blev vækket med sang, brød fra bageren og gaver. Derefter skulle jeg besøge min mor i få timer, jeg skulle i zoo med min far, hans kæreste og hendes mor og til sidst sluttede vi det af med, at spise på café Victoria i Rosengårdcentret. Det er en vildt god café, så den skal I helt klart prøve, hvis I kommer til Odense! Nam nam.

Jeg fik simpelthen  så meget mad i går, at jeg fik det virkelig dårlig og måtte gå en lang tur, da jeg kom hjem. Haha. Jeg tænkte, jeg ville dele gårsdagens outfit med jer, som jeg personligt var helt vild med og jeg følte mig virkelig pæn! Yeah, jeg siger til mig selv, når jeg føler mig pæn, for jeg mener, man sagtens kan rose sig selv og det skal man også.

Dagens outfit bestod af: Jakke – ZARA (Lignende her) / Top – H&M (Lignende her) / Shorts/Nederdel – ZARA (Lignende her) /
Sko – Asos (Lignende her) /Taske – Asos (Lignende her)

Translation

Hey babes

I am now 22 lovely years old! My birthday was yesterday and it was amazing. My dad and his girlfriend woke me up with birthday song, bread from the baker and presents. After that I visit my mom, went to the zoo with my dad, his girlfriend and her mother and last but not least we ended the day by eating at café Victoria at the mall. It’s such a great café so you should try it if you visit Odense. Yummy!

I got too much food yesterday and I got it really bad and had to go for a walk when I came home. Haha. I thought I wanted to share yesterday’s outfit with you which I personally love and I felt really pretty. Yeah, I tell myself if I feel pretty because I think you should praise yourself.

Today’s outfit consisted of: Jacket – ZARA (Similar here) / Top – H&M (Similar here) / Shorts/Skirt – ZARA (Similar here) /
Shoes – Asos (Similar here) /Bag – Asos (Similar here)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN YOU NEED A BREAK