NEW MUSIC VIDEO FROM MILEY CYRUS

TODAY’S OUTFIT

Hey babes

Dagens outfit er i dag blevet brugt til en kort skoledag. Jeg er typen, der tager kjole på i skole, da jeg selv føler, at det kan man sagtens. Jeg går i kjole, fordi jeg synes, det klæder mig allerbedst, men samtidig føler jeg mig virkelig også tilpas og elegant. Hvis jeg lige må pointere noget, så er jeg så glad for mit hår og har været i virkelig lang tid. Jeg elsker mine dejlige naturlige krøller og den måde mit hår er sådan naturligt “puf” agtigt. Jeg synes, det giver noget helt vildt fedt til outfittet og det er i hvert fald en af de ting, jeg bedst kan lide ved mit udseende.

Hvad kan I allerbedst lide ved jeres udseende?

Dagens outfit består af: Kjole – Shein (Lignende)  / Nylonstrømper – Hunkemöller (Lignende)  /
Jakke – Sisters Point (Lignende) / Sko – Asos (Lignende)

| Translation |

Hey babes

I used today’s outfit for school. I’m the type of girl who wear dresses to school because I difinitely feel you can do that. I wear dresses because I fits me the very best but also because I feel comfortable and elegant. I need to say that I love my hair and have for a very long time. I love my natural curls and the way it’s kind of big. I think it does something awesome to the outfit and it’s difinitely one of the things I like most about my look.

What do you like the most about your look?

Today’s outfit consists of: Dress- Shein (Similar) / Tights – Hunkemöller (Similar) /
Jacket – Sisters Point (Similar) / Shoes – Asos (Similar)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW MUSIC VIDEO FROM MILEY CYRUS