6 FAIL PICTURES | HUNKEMÖLLER PHOTOSHOOT

MY FIRST LIQUID LIPSTICK | KAT VON D & NYX

Hey babes

Nu er makeup ikke det, jeg viser mest af på bloggen. Jeg lægger af og til makeup og jeg går selvfølgelig op i, at det skal se pænt ud, men jeg er ikke typen, som sidder og bruger flere timer på at eksperimentere og lege med det. Den type pige er jeg ikke. Jeg har mere fokus på tøj og det er det, som har min interesse. Dog har jeg for nylig købt 2 nye læbestifter! Netop disse læbestifter man kalder liquid lipstick.  Nu har jeg hørt så mange snakke om det og at de simpelthen bare elsker dem, så jeg bestemte mig for, at nu var det tid til, at jeg også skulle prøve det. Jeg havde lidt penge tilovers, fordi jeg er god til at spare på mine penge og investerede i en læbestift fra Kat Von D, da det er mit yndlings makeup mærke. Jeg købte også en læbestift fra NYX. Det er nr. 2 læbestift, jeg har fra NYX og jeg synes virkelig, de laver nogle gode produkter!

Jeg er så glad for mine 2 seneste køb og det er to anderledes farver. Jeg har i forvejen en lidt lysere lilla fra MAC, som jeg også bruger meget, men den mørkelilla fra NYX er bare spot on. Jeg har længe gerne ville have en lidt brunlig læbestift og faldt over den brune fra Kat Von D, da jeg var i Magasin.

Af en eller anden grund synes jeg selv, at jeg virkelig kan bære meget skrappe farver og jeg synes den mørke lilla, klæder mig virkelig godt. Den brunlig klæder mig også virkelig godt, synes jeg personligt selv og passer utrolig godt til de lidt dark look, som jeg elsker at lave.

Hvis du selv skulle være interesseret i, at få fat i læbestifterne kan du finde dem her: Kat Von D – Farve Sanctuary & NYX – Color Amethyst

Hvad er jeres mening om disse liquid lipstick?

Translation 

Hey babes

Makeup is not one of the thing I show the most on the blog. Sometimes I wear makeup and of course I want it to look pretty but I’m just not the type who spent many hours on playing with it. I’m not that kind of girl. My focus is on clothing and that’s my interest. Though I lately bought two lipsticks! The lipsticks you call liquid lipstick. I’ve heard so much about them and that many people really love them so I decided that it was my turn. I had left over some money because I’m good at saving my money and I decided to buy one from Kat Von D, which is my favorite makeup brand. I also bought a lipstick from NYX. It’s my second lipstick from NYX and I really think they make some great products!

I’m so happy for my 2 lately boughts and it’s two different colors. I already have a lighter purple from MAC which I use a lot but this dark purple from NYX is just spot on. I have for a very long time wanted a brownish lipstick and discovered this brown one from Kat Von D when I visit Magasin.

For some reason I think I can wear very strong colors and I think the dark purple really suit me. I also think the brownish suit me and it fits perfectly to dark looks which I love to make.

If you’re interested in getting the lipsticks by yourself, you can find them here: Kat Von D – Color Sanctuary & NYX – Color Amethyst

What do you think of liquid lipsticks?

7 kommentarer

 • Meget vilde farver!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er rigtig fine! Den lilla er modig – sådan en farve tør jeg slet ikke bevæge mig ud i 😀 Jeg har aldrig prøvet en liquid lipstick fra Kat von d eller Liquid Suede fra NYX.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Aah okay 😀 jeg er ikke så bange for at gå med vilde farver.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også skrappe farver og har Pink Lust fra Nyx samt mange andre, fordi jeg bare elsker læbestift. De klæder dig så smukt! ❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Fedt! Kunne være, jeg skulle tjekke den ud også 😀 og tak smukke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker liquids, har så mange! Jeg har dog aldrig prøvet en fra Kat von D :O den ser lækker ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Den er i virkelig god kvalitet den fra Kat Von D!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 FAIL PICTURES | HUNKEMÖLLER PHOTOSHOOT