I HAVE FINALLY GOT AN APPOINTMENT AF THE DOCTOR

MY FACTOR IS….

Photo by Sandra Angelina photography

Hey babes

Hvis der er noget, jeg synes er vigtigt, så er det at rose sig selv. Believe me! Jeg har også været der, hvor jeg ikke kunne tage imod et kompliment eller rose mig selv. I kender måske selv til det med, at I har skrevet “nej” til en, der skrev, I var smuk. Eller også har I måske ikke ville erkende overfor jer selv, hvad der er godt ved lige netop den person, I går rundt og er. Dog vil jeg sige, det er så vigtigt at kunne. F.eks. at kunne tage imod et kompliment. Hvis en fortæller dig, du er fantastisk eller smuk, så prøv at lade være med, at sige nej. Jeg ved, det kan være svært at få fremstammet et simpelt ord som tak, men hvis en person roser dig, så tag endelig imod det.

Plus, du fortjener at være god ved dig selv! Jeg stødte på et tidspunkt på et citat, der ca. lød sådan her “hvis en person nedgør dig, kan du gå væk fra personen og vælge ikke at have personen i dit liv, men dig selv skal du leve med resten af livet, så du kan lige så godt være god ved dig selv”. Det er så sandt! Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele med jer, hvad jeg godt kan lide ved mig selv. Måske I kan tage noget af det til eftertanke ved jer selv.

1. Jeg elsker mit hår! Jeg elsker både mine krøller og min hårfarve. Jeg har aldrig farvet mit hår, fordi jeg i sidste ende altid har været glad for min hårfarve. Det samme med mine krøller. De er en del af mig og et af mine kendetegn ved mit udseende.

2. Jeg elsker mine læber! Alt på mig er småt. Både mine hænder, mine fødder, min højde osv. Det samme er mine læber, men de er samtidig fyldige og det er jeg vildt glad for.

3. Jeg elsker mine kindben! Jeg får taget en del billeder af og til. Nogle gange tager jeg dem selv og andre gange er det en fotograf. Der har jeg lagt mærke til, hvor tydelig mine kindben er og jeg er så tilfreds med dem.

4. Jeg elsker min timeglas figur! Jeg elsker, at jeg har timeglasfigur. Jeg forstår at klæde min krops figur og det gør bare at tøjet sidder on point. I love it!.

Lad mig vide, hvad elsker I ved jer selv 🙂

| Translation | 

Hey babes

If there’s something I think is important then it is to give yourself compliments. Believe me! I’ve been there where I couldn’t accept a compliment by others or myself. You might also know the situation where you wrote “no” to someone who told you were pretty. Maybe you didn’t want to admit it to yourself and the person you are. Though I want to say it is so important to accept a compliment. If someone tells you you’re amazing or pretty then try not say no. I know it can be difficult to say a word like thanks but if someone compliments you, I think you should accept it.

Also, you deserve to be good to yourself. I saw a quote long time ago “if someone says something bad about you, you can walk away from the person and choose to not have the person in your life, but you’re going to live with yourself for the rest of your life, so start being nice to yourself”. It’s so true! That’s why I wanted to share what I like about myself with you guys. Maybe you will think about it when you look at yourself.

1. I love my hair! I love my curls and my hair color! I have never colored my hair because in the end I’m happy about my hair color. It’s the same about my curls. They’re a part of me and also one of the characteristics about my look.

2. I love my lips! Everything on my is tiny, My hands, feets, my body and so on. It’s the same about my lips but they’re at the same time full and I’m happy about it.

3. I love my cheekbones! I get taken a lot of pictures sometimes. Sometimes they’re taken by myself or a photographer. There I saw how clear my cheekbones are and I’m so glad about them.

4. I love my hourglass shape! I love I have a hourglass shape. I know how to dress my body type and it makes the clothes on point. I love it!

Let me know what you love about yourself 🙂

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I HAVE FINALLY GOT AN APPOINTMENT AF THE DOCTOR