TODAY'S OUTFIT | COUNTRY GIRL

IS IT HARD TO KEEP A PROMISE?


Hey babes

Jeg elsker at dele mine små tanker med jer. Det kan være alt muligt forskelligt, der kører rundt inde i mit hoved. Jeg kom netop til at tænke på det med, at holde et løfte. F.eks. hvis ens ven eller veninde fortæller en noget, som de ikke vil have, man siger videre. Hvis man vælger at holde det til sig selv, vil jeg mene, at det siger virkelig meget om en. Det samme med, hvis man vælger at sige det videre, fortæller det også rigtig meget om en.
Det kan godt være, den person man har fortalt det videre til, ikke kommer til at møde den, man har lavet løftet med, men derfor vil jeg stadigvæk ikke synes, det er i orden. Jo, det er nemt lige at sige det videre, men jeg personligt selv sidder tilbage med en dårlig smag i munden næste gang, jeg står over for ham eller hende, som jeg lavede et løfte med.
Jeg tænker også lidt, at hvis det var en selv, ville man nok ikke synes, det var mega fedt. Så hvorfor skulle man selv gøre det? I ved, det er lidt den der med at behandle andre, som man selv gerne vil behandles.

Det var bare lidt tanker, jeg havde i hovedet, som jeg ville dele med jer. Jeg ved godt, det måske virker temmelig logisk for de fleste, men der er alligevel nogle mennesker, som ikke holder et løfte. Måske det kunne give lidt stof til eftertanke?

| Translation |

Hey babes

I love sharing my thoughts with you guys. It can be many different things which runs around in my head. Then I actually thought of the thing of keeping a promise. Let’s say a friend told you something he/her wanted you to keep to yourself. If you choose to keep it to yourself I think it tells a lot about who you are as a person. The same thing if you choose to not keep it to yourself.

Maybe the person you tell it never gonna meet the person you made a promise to but I still think it isn’t okay. It’s easy to do it but I would personally feel really bad with it if I was standing in front of him or her I made the promise to.

I’m also thinking if it happened to myself it would not be cool. So why should you do it? You know, treat people the same way you want to be treated.

This were just some thoughts I had in my head and wanted to share with you guys. I know it might seem pretty obvious to most people but there are still some people who don’t keep a promise. Maybe this could make some thoughts?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | COUNTRY GIRL