TODAY'S OUTFIT | BIRTHDAY GIRL

I LOOK LIKE A 15 YEAR OLD

Photo by Sandra Angelina photography

Hey babes

Oh yeah.. jeg ved ikke, hvor mange gange jeg er blevet skudt til at være 15-16 år i juli måned. Det har ikke kun været, når jeg har taget bussen, men også hvis jeg har været på café eller da jeg var til grøn koncert. Jeg ved godt, de spørger, fordi de skal være sikker og fordi der er nogle, som snyder, men det går lidt ud over os, som ikke lyver om vores alder og jeg er altså 22 nu. Haha. Jeg skal også se det som en fordel, når jeg bliver ældre og det ved jeg, men jeg synes virkelig, det er utroligt.

Jeg er dog også kun 157 cm høj, så det forklarer meget. Man kan bare se på folks ansigter, at de bliver lidt forlegne, når de tror, jeg er meget yngre og faktisk er det ældre. Det giver egentlig bare et godt grin, haha. Når jeg tager i byen med en af mine veninder, skal hun altid vise ID, når hun er sammen med mig, men hun skal ikke, når jeg ikke er med. Hun er endda 3 måneder yngre end mig. Jeg gør folk yngre. Det må da være positivt 😀

Har I nogensinde prøvet, at blive skudt til yngre eller ældre end I var og hvor meget?

Translation

Hey babes

Oh yeah.. I don’t know how many times in july people have thought I am 15-16 years old. It has not only been when I take the bus but also when I have been to a café or a koncert. I know they ask because they have to be sure and because some people lie about their age but it turns to be our problems who don’t lie about our age and I’m 22 now. Haha. I also know that I need to see it as a benefit when I get older but I really do think it’s incredible.

I’m only 157 cm tall so that explains a lot. I can just see on other people’s face when they become embarrassed when they think I’m younger and actually are older. It just gives a good laugh, haha. When I go to the city with one of my friends she always has to show ID when she’s with me but she doesn’t have to when she’s not. She’s even 3 months younger than me. I make people younger. That must be a good thing 😀

Have you ever tried that people think you are younger or older and how much?

5 kommentarer

 • Årh, jeg bliver altid skudt yngre! Nu er jeg snart 27 år, men jeg bliver altid skudt til at være 23-25 år. Nogle gange er det lidt irriterende, men jeg tror bare at man skal tage det som et kompliment :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er sgu da lidt sjovt 😀 Alle kommer til at misunde dig når du fylder 40 og ligner en på 25 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Oh yeah! Det kommer virkelig til at være min fordel til den tid 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle tror stadig jeg er omkring 18 – jeg er altså 26 😀 Men det generer mig egentlig ikke mere.. det kommer mig til gode, når jeg blive ældre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | BIRTHDAY GIRL