I HAVE FINALLY GOT AN APPOINTMENT AF THE DOCTOR

Hey babes

Eller definere endelig, fordi jeg har ikke haft svært ved, at få en tid hos lægen. Jeg kunne bare ikke tage mig sammen til at bestille en tid. I kender sikkert det med, at ens dovne side nogle gange bare kommer op.
Jeg har fået bestilt en tid hos lægen og jeg håber, at min læge kan fortælle mig, hvad der er galt.

Jeg har døjet lidt med en irriteret hofte i godt og vel et år. Jeg ved godt, hvad I tænker “hvorfor er du ikke gået til lægen med den endnu?”. Der er bare det, at jeg ikke er typen, der går til lægen særlig tit og jeg tænkte, at det går nok over. Desværre her i sommerferien er det bare blevet værre.

Det føles som om min højre hofte er irriteret, Jeg er begyndt at lave maveøvelser og jeg prøver at gøre det hver dag, men det er min hofte ikke særlig glad for. Før føltes den bare irriteret, men hvis jeg laver maveøvelser 2 dage i træk, er det ikke alle øvelser, jeg kan lave. Det ender nemlig ud i, at min hofte bliver irriteret og derefter bliver det direkte ubehageligt og gør ondt. Udover det kan den også føles irriteret bare, når jeg ligger ned og den virker endda også irriteret, når jeg sidder ned nu. Jeg må derfor hellere finde ud af, hvad der er galt med den og håbe der kan gøres noget, for jeg kan ikke leve med det i længden.

Det begyndte efter, at jeg startede med at løbe for alvor for godt og vel et år siden. Jeg strækker ud, som jeg skal og derfor kan det ikke være det. Jeg er lidt et stort spørgsmålstegn omkring det.

Nogen af jer der har prøvet noget lignende?

| Translation  |

Hey babes

Or define finally because it hasn’t been difficult to get an appointment at the doctor. I just haven’t done it. You might also get lazy sometimes. I have got an appointment at the doctor and I hope my doctor can tell me what is wrong.

I have been suffered with an irritating hip for a year, I think. I know you’re thinking “why haven’t you went to the doctor yet?” and I’m just not the type who goes to the doctor very often and that’s why I just thought that maybe it would stop. Unfortunately is has become worse in the summer break.

It feels like my right hip is irritated. I started to make some abs workout and I try to do it everyday but my hip isn’t so glad about that. Before it just felt irritated but if I do abs workout 2 days in a row, then it’s not every exercises I can do. If I do it 2 days in a row then it starts to get irritated and after that very uncomfortable and then it hurts. Besides that my hip can also feel irritated when I’m just laying in my bed and it actually also feel like it’s irritated now when I’m writing this. That’s why I think I need to do something about it because I can’t live with it anymore.

It all started after I became serious about running a year ago. I stretch out like I should do so it can’t be that. I’m a big quesiton about it.

Have you tried anything like it?

Skriv en kommentar

  • Mia // www.blogaboutmia.dk

    Øv, håber du finder ud af hvad der er galt og det bliver i orden igen 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MILEY CYRUS - YOUNGER NOW | NEW MUSIC VIDEO