MY FACTOR IS....

HOW TO CHANGE YOUR LIFE IN ONE DAY WITH “THE SECRET”

Hey babes

Flere har spurgt ind til “the secret”, som jeg nævnte i et af mine tidligere indlæg. Jeg fortalte i et indlæg, at jeg skulle være model for 3 kjoler på en hjemmeside og i det indlæg fortalte jeg også, at jeg tænkte, det var på grund af “the secret”, at det var gået i opfyldelse. Jeg vil dog komme til sagen og give gerne jer den info I er kommet efter.

I er nødt til at tro på det jeg skriver og læser det til punkt og prikke. Nogle mennesker forstår det ikke helt og synes, det lyder for langt ude til at kunne lade sig gøre, men når jeg fortæller det, er I nødt til at være open minded. You know.. have et åbent sind! Because trust me. Det virker! Alt jeg gerne har ville have til at gå i opfyldelse, er gået i opfyldelse på grund af det.

Her kommer det. Det går ud på, at du siger til dig selv, hvad du gerne vil have. Lad os tage et eksempel. Lad os sige, at du gerne vil have en ny bil. Du går derfor og siger til dig selv hver dag, at du gerne vil have en ny bil. Tricket ligger i at sige, hvad du gerne vil have i stedet for, hvad du ikke vil have. Når du hver dag går og siger til dig selv, at du gerne vil have en ny bil, så tiltrækker du den positive energi, fordi det er den, du søger efter. Du søger nemlig efter, at få en ny bil. Du ved dog ikke hvornår eller hvordan du vil få den nye bil, men du vil få den, fordi du så gerne vil have den og derfor er det også den energi du tiltrækker. Den energi vil også være med til at sørge for, at du kæmper indeni for at få den bil og tager de chancer, der følger med til at få den.

Hvis du derimod går og siger til dig selv, hvad du ikke vil have, så får du det også, fordi du tiltrækker den negative energi. Lad os sige, du ikke vil dumpe en eksamen, men går og siger til dig selv “jeg vil ikke dumpe eksamen”, så er chancen for at dumpe lidt større, fordi du tiltrækker den energi. Hvis du derimod vender den om og bare siger til dig selv, hvad du gerne vil have, jamen så vil det også komme til dig. Prøv at tænk på, at sådan en simpelt sætning kan ændre dit liv. Du kan derfor vende sætningen “jeg vil ikke dumpe eksamen” til “jeg vil gerne bestå” og gå og sige den til dig selv hver dag. På den måde fylder du din indre energi med en positiv energi og det vil være den, som bliver til virkelig, men husk! Du skal virkelig tro på det.

Det var “the secret”, som også bliver kaldt the law of attraction og det lyder mega simpelt, men det er magisk og det har virkelig ændret mit liv. Alt jeg virkelig gerne vil have går i opfyldelse og livet kan virkelig være så fantastisk! Her er en video, som kan forklare det lidt bedre, men jeg vil virkelig anbefale at se den. Den ændrede mit liv: The MetaPhysical Secret – The Law of Attraction.

| Translation |

Some people have been asking about “the secret” which I mentioned in one of my latest post. I told in a post that I was going to be a model for 3 dresses on a website and in that post I also told that I thought it was because of “the secret” that it came true. Now I will get to the point and give you the information you came for.

You have to believe it what I’m writing and read it carefully when you read it. Some people don’t get it and think it sounds too insane  to be real but when I tell you this you need to be open minded. Because trust me. It works! Everything I want have become true because of it.

Here it comes. It’s about telling yourself what you want. Let me give you an example. Let’s say you want a new car. That’s why you keep telling yourself every day that you want a new car. The trick in this is to say what you want instead of what you don’t want. When you say to yourself everyday that you want a new car, that’s also the positive energy you’re attracting because it’s what you’re searching. You’re searching for a new car. Thoug you don’t know when or how you will get your new car but you will get it because you want it so bad and that’s why you’re attracting.

If you rather keep saying to yourself what you don’t want, then you will also get it because it’s that negative energy you’re attracting. Let’s say you don’t wanna fail an exam but if you keep telling yourself “I don’t wanna fail the exam” then the chance of failing is bigger because it’s that energy you’re attracting. Though if you turn it around and say to yourself what you want then it will also came to you. Try to think that a simple sentence can change your life. That’s why you can turn the sentence “I don’t wanna fail” to “I wanna pass” and then keep telling yourself that everyday.  In that way you keep filling your inner energy with positive energy and it’s that energy that will be reality, but remember! You need to really believe in it.

That was “the secret” which is also called the law of attraction and it sounds very simple but it’s magical and it has really change my life. Everything I really want is coming true and life can really be this amazing. Here is a video which explains it better but I will recommend to see it. It change my life: The MetaPhysical Secret – The Law of Attraction.

Skriv en kommentar

 • Jeg har faktisk hørt om den før og i bund og grund giver det jo egentligt god mening, da du indstiller dig selv på et mere positivt mindset. Folk, der tænker overhængende positivt, er også generelt mere selvsikre. Er du mere selvsikker, så er du generelt også mere succesfuld 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg lever faktisk efter samme princip og jeg tror virkelig på, at det man “sender ud” er også det man får tilbage. Så det er både en god ting i forhold til at tænke anderledes og mere positivt, men det virker faktisk langt hen ad vejen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det interessant, men jeg kan sagten se hvorfor det virker! Fedt at du lige ville fortælle om det❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FACTOR IS....