10 GIRL POWER SONGS THAT WILL MAKE YOUR BREAKUP EASIER

FUCK JANTELOVEN!

Photo by Sandra Angelina photography

Hey babes

Yeah, nu fik jeg lige lyst til, at få nogle ord ud til jer. Det er helt fint, hvis I ikke deler samme holdning, men hvorfor skulle vi alle også være ens? Jeg sad og så en video med Fie Laursen, som hun lige havde lagt ud. Jeg ved godt, at rigtig mange ikke kan lide hende, men jeg har nu aldrig haft noget imod hende, da jeg faktisk ikke har noget imod nogen mennesker som sådan.

Lad os komme videre til det, som indlægget rent faktisk handler om. Jeg sad og så hendes video omkring en youtuber, der valgte at svine hende til/nedgøre hende, fordi hun er nomineret i nogle kategorier til guldtuben. Hvor jeg lidt sidder tilbage med en følelse, hvor jeg ærgrer mig big time på Fies vegne. Jeg er ikke ude på at slikke røv på Fie, fordi det her mener jeg faktisk gælder rigtig mange, som har opnået succes.

Her tænker jeg f.eks. på USA. De har ikke en jantelov! Fordi de erkender hinandens succes. Hvis du ejer en restaurant, tvivler folk ikke på dine ord, men roser dig i stedet for dit hårde arbejde. Hvis du kører rundt i en lækker bil eller har en villa til flere millioner, er der ikke nogen, som kommer og fortæller dig, at du ikke fortjener det. For i sidste ende ved vi, som sidder ude bag skærmen ikke noget om, hvor meget de har arbejdet røven ud. Undskyld mit sprog, men det er måden jeg siger tingene på. Haha.

Jeg ved godt, at selvfølgelig vil der altid være haters, for der vil altid være nogen, som ikke kan lide det, man laver. Men om man f.eks. ikke kan lide Fie, Justin Bieber eller whatever. Kan vi så bare ikke erkende, at de har arbejdet deres røv ud, for at nå dertil, hvor de er? Jeg synes, man skal være mere positiv på folks vegne og hylde folks succes noget mere. Ligesom man også selv godt kan lide anerkendelse, hvis man har lavet noget godt. Det der med at det lidt går begge veje. I stedet for at have ondt i røven over, at andre har noget, som man ikke selv har, kan vi så ikke bare være glade på andres vegne?

Hvad mener I i forhold til janteloven?

5 kommentarer

 • Emilie Ildstein

  So damn true!
  Jeg har ALDRIG forstået janteloven eller hvorfor man skrev den til at starte med? Det er jo for åndssvagt at man ikke kan få lov til at være lidt stolt af det hårde arbejde man nu end laver!
  Fedt at du bringer emnet op! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal slet ikke udtale mig om Fie – men jeg kan kun give dig ret! Læste også en dag en facebookkommentar fra en der af princip ikke klikkede på blogindlæg for bloggere skulle ikke tjene på hende – sjovt at samme person helt sikkert ikke har et problem med at støtte andre forretninger. Janteloven giver ingen mening for mig! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janteloven er jo fiktiv og er fra en roman fra 1933 – det er vist på tide at folk kommer over den <3 Godt indlæg forresten!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 GIRL POWER SONGS THAT WILL MAKE YOUR BREAKUP EASIER