FASHION

BEAUTYANDDRESSES | GORGEOUS PARTY DRESSES

29. august 2017

Hey babes

Så er jeg endelig klar til at vise jer billederne fra mit shoot i lørdags og jeg er virkelig tilfreds med resultaterne og derudover lever kjolerne virkelig også bare op til billederne på hjemmesiden. Man får i den grad det, man bestiller, hvilket jo er mere end godt nok. Hvis I endnu ikke har set den lille teaser, hvor I kan se de ubeskrivelig flotte kjoler fra beautyandresses.dk “live”, kan I gøre det her: photoshoot beautyanddresses | retro dresses.

Jeg er så glad for kjolerne og kan sagtens se mig selv bruge dem til fest eller en anden meget fin begivenhed. Jeg er ikke bange for at skille mig ud og tage noget lidt anderledes på, så disse kjoler passer perfekt til mig.

Udover at de sælger retro kjoler og fest kjoler, sælger de også meget andet og til forskellige typer, som jeg også nævner i min lille teaser. Kvaliteten er vildt lækker og virker ikke bare som noget mega billigt fra f.eks. Wish eller Ebay.

Tag et kig forbi deres facebook side: BeautyAndDresses 
Og deres instagram: @beautyanddressesdk

Der er linket til de forskellige kjoler under billederne.

| Translation |

Hey babes

So now I’m finally ready to show you the pictures from shoot saturday and I’m really happy about the results and becide that the dresses look just like the pictures on the website. You definitely get what you order which is more than perfect. If you still haven’t seen the little teaser where you can see the pretty dresses from beautyanddresses.dk “live”, then you can do it here: photoshoot beautyanddresses | retro dresses.

I’m so happy about the dresses and I can definitely see myself wearing them to a party or another special event. I’m not scared of standing out and wear something different, so these dresses are perfect for me.

Besides they’re selling retro dresses and party dresses, they also sell many other things and also for different types which I also mention in my little teaser. The quality is amazing and doesn’t feel as something very cheap just like Wish or Ebay.

Take a look at their facebook page: BeautyAndDresses
And their instagram: @beautyanddresses

You can find the link to the dresses under the pictures.

Belsira retro kjole med skørt 

Sød retro kjole med polka prikker

Photo by Jan Ole Laugesen

Photos by Jan Ole Laugesen

Kort sort blondekjole

Relaterede Indlæg

3 Kommentarer

  • Svar frkmejer 30. august 2017 at 13:02

    Hvor er du bare smuk at se på! <3

  • Svar Camilla 31. august 2017 at 8:54

    Virkelig fine kjoler!

  • Skriv kommentar