TIPS

3 TYPER FERIER DER ALTID HOLDER

25. august 2017


Hey babes

Når man taler om dansk sommer, så ved jeg ikke lige, hvor begejstret man bliver, men så må man jo få det bedste ud af det. Jeg har rent faktisk været ude og bade og ikke kun en soppe tur hvor fødderne kom i, så noget tyder på, at det har været varmt.

Jeg er typen, der helst vil på et hotel i udlandet, hvor der er varmt og gerne et luksus hotel, hvis jeg skal rejse. I ved med det hele. Lækker pool, ikke langt til stranden og samtidig kan jeg godt lide at opleve en masse og på den måde er det den perfekte ferie for mig. Dog er det også vildt hyggeligt at leje et sommerhus her i Danmark eller sove i telt et random sted. På den måde kan man opleve den danske natur, som faktisk kan være rigtig flot, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har selv prøvet, at være i sommerhus i Nordjylland og på Nordsjælland og det kan klart anbefales.

Derudover ved jeg også, at hvis man er mere til det fri, kan man leje nogle lækre telte hos Campz, som er i god kvalitet og hvor du får noget for pengene. Samtidig kan man finde alt det, man mangler til til at berige ens udendørs liv med. Jeg ved, de fleste er startet i skole og på arbejde, men pludselig melder efterårsferien sin ankomst og så kan man jo planlægge en hyggelig ferie alt efter, hvad man er til.

Hvilken slags ferie er I mest til?

Indlægget er skrevet i samarbejde med campz.dk 

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar