TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT

15. august 2017

Hey babes

Dagens outfit er i dag blevet brugt til en kort skoledag. Jeg er typen, der tager kjole på i skole, da jeg selv føler, at det kan man sagtens. Jeg går i kjole, fordi jeg synes, det klæder mig allerbedst, men samtidig føler jeg mig virkelig også tilpas og elegant. Hvis jeg lige må pointere noget, så er jeg så glad for mit hår og har været i virkelig lang tid. Jeg elsker mine dejlige naturlige krøller og den måde mit hår er sådan naturligt “puf” agtigt. Jeg synes, det giver noget helt vildt fedt til outfittet og det er i hvert fald en af de ting, jeg bedst kan lide ved mit udseende.

Hvad kan I allerbedst lide ved jeres udseende?

Dagens outfit består af: Kjole – Shein (Lignende)  / Nylonstrømper – Hunkemöller (Lignende)  /
Jakke – Sisters Point (Lignende) / Sko – Asos (Lignende)

| Translation |

Hey babes

I used today’s outfit for school. I’m the type of girl who wear dresses to school because I difinitely feel you can do that. I wear dresses because I fits me the very best but also because I feel comfortable and elegant. I need to say that I love my hair and have for a very long time. I love my natural curls and the way it’s kind of big. I think it does something awesome to the outfit and it’s difinitely one of the things I like most about my look.

What do you like the most about your look?

Today’s outfit consists of: Dress- Shein (Similar) / Tights – Hunkemöller (Similar) /
Jacket – Sisters Point (Similar) / Shoes – Asos (Similar)

Relaterede Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar sam 16. august 2017 at 14:41

  you rock that outfit it looks very nice

  • chanettebing
   Svar chanettebing 16. august 2017 at 16:01

   Thank you so much! <3

 • Svar Emilie Ildstein 16. august 2017 at 18:03

  Sød kjole!❤️

  • chanettebing
   Svar chanettebing 17. august 2017 at 10:04

   Mange tak! <3

 • Svar Frk. Mejer 16. august 2017 at 22:05

  Hvor ser du dog laber og smuk ud! ?

  • chanettebing
   Svar chanettebing 17. august 2017 at 10:05

   Mange tak smukke! <3

  Skriv kommentar