I LOOK LIKE A 15 YEAR OLD

10 GIRL POWER SONGS THAT WILL MAKE YOUR BREAKUP EASIER

Hey babes

Jeg tænkte, dette var et nyttigt indlæg til jer piger, som lige har afsluttet et forhold og som fortjener at føle lidt bedre med sig selv. Jeg ELSKER musik og jeg ved, hvordan det bare kan redde ens dag for det meste og bare give en god følelse i kroppen. Jeg har ikke selv lige afsluttet et forhold og jeg har været single længe, men når man lige er kommet ud af et forhold og har fået grædt det meste ud, kan man godt have brug for disse sange. Jeg er 100 % sikker på, I ved, hvad jeg snakker om. You know til lige at få en i bedre humør og føler sig lidt bedre end ham, som droppede en, var en utro eller hvis man bare gik hver til sit, fordi det ikke fungerede. Måske kan de hjælpe lige netop dig med at få dit girl power tilbage. For det for tjener du! Jeg har derfor her 10 sange, der vil gøre ens afsluttet forhold lidt nemmere. Der er både sange, som er gamle og nye.

1. Demi LovatoSorry not sorry
2. Hailee SteinfeldMost Girls
3. Carly Rae JepsenTonight I’m Getting Over You
4. Little MixShout Out to My Ex
5. Christina AguileraFighter
6. Demi Lovato ft. Cher Lloyd Really Don’t Care
7. Kelly Clarkson Stronger
8. Hilary Duff So Yesterday
9. Demi Lovato Confident
10. Miley Cyrus Do My Thang

Translation 

Hey babes

I thought this was a useful post to you girls who have ended a relationship and deserve a feeling to feel great about yourself. I LOVE musix and I know how it can make save your day and give a good feeling to inside your body. I haven’t ended a relationship myself and I have been single for a long time but I know the feeling when you just broke up with someone and have cried out your feelings, you just need these kind of songs. I’m 100 % sure you guys know what I’m talking about. You know just to feel better and feel better than him who dumped you, cheated on you or if it just ended because it didn’t work. Maybe these songs will help you getting back your girl power. Because you deserve it! That’s why I have 10 songs there will make your breakup a little bit easier. Both old and new songs.

1. Demi LovatoSorry Not Sorry
2. Hailee SteinfeldMost Girls
3. Carly Rae JepsenTonight I’m Getting Over You
4. Little MixShout Out to My Ex
5. Christina Aguilera Fighter
6. Demi Lovato ft. Cher LloydReally Don’t Care
7. Kelly Clarkson Stronger
8. Hilary Duff So Yesterday
9. Demi Lovato – Confident
10. Miley Cyrus Do My Thang

3 kommentarer

  • Virkelig fedt indlæg☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nogle gode sange! Da jeg gik igennem mit breakup gik jeg først all in på de virkelig stille, sad songs, så jeg kunne få grædt ud. Sange kan virkelig være befriende i både gode og knapt så gode tider! ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • God playliste. “New Rules” – Dua Lipa, ville også passe rigtig godt ind på playlisten! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOOK LIKE A 15 YEAR OLD