DO YOU REMEMBER TO TELL PEOPLE THAT YOU APPRECIATE THEM?

SPORTY AND CLASSY | ADIDAS SNEAKERS

Hey babes

Jeg er typen, der ejer en del stiletter og det kender mange af jer piger nok rigtig meget til. Jeg kan nærmest ikke få for mange.. eller jo, for der er ikke plads til dem i min lille lejlighed. Dog er der en bestemt type sko, jeg ikke har så mange af og som jeg faktisk synes er lidt ærgerligt nogle gange, fordi jeg på den måde ikke har så meget til forskellige outfits. Derudover er de også praktiske, hvis man skal gå en masse. Jeg taler netop om sneakers. Måske nogle af jer også står og mangler endnu et par eller to.

Der er denne her side www.shoechapther.com, som sælger Adidas til damer og hvis I er til den meget enkelte stil, hvor der ikke er en masse fancy eller glitter over det hele,  er Adidas sko helt bestemt lige noget for jer. På grund af det enkelte design har man mulighed for at mixe sine sneakers med meget forskelligt. Enten bukser, shorts, højtaljet nederdel og kjole.

Lige nu er der tilbud på nogle af deres sneakers. Man kan netop få et par lækre Adidas, som før kostede 800 kr og nu koster helt ned til 320 kr. I kan altså spare over 50 % på nogle af de lækre par.

Jeg har lavet en kollage med nogle par, som jeg synes er vildt fede!

Indlægget er skrevet i samarbejde med www.shoechapter.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO YOU REMEMBER TO TELL PEOPLE THAT YOU APPRECIATE THEM?