I HAD A BREAKDOWN

I’M GOING TO L.A

 Dsc0118

Hey babes

Jeg er virkelig excited! Jeg skal til L.A næste år, når jeg afslutter min 3-årig HF. Min veninde Sandra som også tager mange af mine billeder, skal bruge nogle piger til lidt projekter og derudover bliver der også mulighed for, at man selv kan arbejde på lidt vlogs, billeder til sin blog og en masse andet. Jeg glæder mig så meget!

Jeg skal være derover i minimum 3 uger og lidt frem. Måske jeg får mulighed for nogle flere kontakter og samtidig nye bekendskaber, når jeg møder de andre piger. Jeg synes, det er vildt spændende, da de helt sikkert har nogle af de samme interesser som jeg selv.

Jeg har været i L.A en gang og lige fra da jeg satte mine fødder i byen, føltes det som mit andet hjem. Jeg besluttede derefter, at jeg helt bestemt skulle tilbage, når muligheden var der igen og den er nu kommet.

Jeg kan ikke vente! Har du nogensinde været der og hvad syntes du? Kunne du lide det? 🙂

Translation

Hey babes

I’m so excited! I’m going to L.A next year when I graduate. My friend Sandra who also takes many of my pictures is going to use some girls for some projects and becides that there will be an opportunity to work on vlogs, pictures for your blog and some other things. I can’t wait!

I’m going to be there for more than 3 weeks. Maybe it’s an opportunity for me to get contacts and also get to know new people when I meet the other girls. I think it’s exciting because they maybe have some of the same interests as I do.

I’ve been in L.A once and from the moment when I placed my feet in the city I felt like my second home. After that I decided that I definitely were going back when I got the opportunity and it has come.

I can’t wait! Have you ever been there and what did you think? Did you like it? 🙂

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I HAD A BREAKDOWN