TODAY'S OUTFIT | INSPIRED BY MILEY CYRUS

I HAD A BREAKDOWN

Hey babes

I mandags fik jeg et lille breakdown, kan man vist godt kalde det. Jeg har ferie og det er egentlig noget, man burde nyde og hvor man bare slapper af og laver hvad man har lyst til uden at stresse. Jeg nåede desværre til et punkt, hvor jeg var besat af at dyrke motion og få gået 10000 skridt hver dag, at jeg til sidst ikke slappede af og ikke har fået nydt min ferie.

Jeg havde installeret en app, hvor jeg kunne se, om jeg fik nok kalorier på en dag og det gjorde jeg på ingen måde. Man skal minimum have 1200 kalorier på en dag. Dette gælder også, når man er i gang med et vægttab og jeg fik nærmest kun 1000, hvilket slet ikke er sundt eller nok. Jeg var altså kommet til det punkt, hvor jeg var bange for at tage på og ikke fik nok at spise.

Jeg kunne selv mærke, at jeg var på vej ud på et sidespor, hvor jeg ikke havde det rart mere og fik snakket lidt med min far og fik slettet de forskellige apps. Det er så dumt, at lade ens liv blive styret af en app.

Jeg har besluttet, at nu skal jeg nyde min ferie, spise hvad jeg har lyst til og prøve at slappe lidt mere af.

Jeg føler, det er vigtigt for mig, at vise mine dårlige dage og når alting ikke går super godt. På den måde føler jeg, at I får mere ud af at følge med, fordi jeg er mig selv og viser jeg også laver fejl.

Translation

Hey babes

I had a little breakdown monday, I think you can call it that. It’s summer break and it’s where you should enjoy it and just relax and do whatever you want without stress. Unfortunately I reached a point where I was obsessed with exercise and walking my 10000 steps every day and in the end I haven’t relaxed and enjoyed my vacation.

I downloaded an app so I could see if I got enough calories but I didn’t. In a day should get at least 1200 calories. Also when you’re trying to lose weight and I only got around 1000 which is not healthy or enough. I reached a point where I was afraid of not to lose weight and didn’t get enough to eat.

I felt I reached a point where I didn’t feel well and I had a talk with my dad and deleted the apps. It’s so stupid to let an app control your life. I’ve decided to enjoy my vacation, eat whatever I want and try to relax more.

I feel it’s important for me to show my bad days and when things don’t go well. I feel you get more out of following me because I’m myself and show that I also make mistakes.

6 kommentarer

 • Du er smuk og skal ikke lade dig styre af kalorier og overmotionering!❤️
  Jeg har selv været der og til sidst blev jeg helt syg af det…
  Det er godt at du selv kan se at det ikke er sundt og har slettet de forskellige apps!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Tak smukke! Jeg er ked af at høre, at du selv har prøvet lignende, men fedt at høre, at du er kommet ud af det igen.
   Jeg kunne mærke, at jeg stressede mig selv for meget med det og at jeg ikke hyggede mig eller nød min ferie.. til sidst manglede jeg også energi og der besluttede jeg, at jeg måtte gøre op med mig selv, hvad der var vigtigst. Tak for dine støttende ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh nö ? I Hope you feel better now?

  Have a wonderful evening,

  Tabea
  http://tabsstyle.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har helt ret, man skal ikke lade sig styre af en app, træning eller kalorier. Du er virkelig smuk og så længe, at du har det godt, så er det alt der betyder noget. Jeg synes at du er sej, fordi du er opmærksom på det og gør noget ved det <3 Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Det er nemlig rigtigt! Og mange tak smukke <3 det varmer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | INSPIRED BY MILEY CYRUS