TODAY'S OUTFIT | SUMMER CHICK

5 PRODUCTS EVERY BLOGGER SHOULD OWN

Hey babes

Som blogger er der nogle ting, man simpelthen bare ikke kan undvære. Jeg har derfor lavet en top 5 over, hvad jeg mener, enhver blogger skal eje. Måske nogle af jer bloggere derude kan nikke genkendende til dem.

1. Bærbar (Selvfølgelig)! En bærbar er så vigtig for en blogger at have. Det er kun et spørgsmål om tid, før min nuværende bærbar står af, fordi den ikke har det så godt og jeg er virkelig afhængig af den, når jeg blogger. Det jo på ens bærbar man blogger fra, redigerer billeder og det er bare nemmere fra ens computer.

2. Kamera! Man er nødt til at have et kamera, når man er blogger. Eller du er ikke nødt til det, for hvis det fungerer for dig at tage billederne med din smartphone, så skal du endelig bare gøre det. Dog synes jeg personligt selv, at billederne har bedre kvalitet, når man tager dem med et kamera. Det er bl.a. et must, når man tager outfit billeder. Jeg kan ikke leve uden!

3. Smartphone! Yeah, det bringer mig videre til punkt nummer 3. Jeg ved ikke med jer bloggere derude, men jeg kan ikke undvære min smartphone, når det kommer til, at være blogger. For det er jo på ens smartphone, at man har mulighed for at promovere sig selv og være opdateret på sine sociale medier, som bare er SÅ vigtigt. F.eks. hvis man gerne vil længere frem som blogger, men også når man skal dele et indlæg hurtigt, når man er på farten eller når man skal svare sine følgere.

4. Notesblok! Eller hvad man kan kalde det. Et lille hæfte eller en lille bog hvor man kan skrive sine idéer ned. Jeg har lært, at man ikke skal vente med at skrive sine idéer ned, fordi man tænker “ej, det husker jeg nok senere”, for nej! Der har du glemt din idé til et indlæg, haha. Derfor er det en god idé, at man har en lille notesblok med sig de steder, man bevæger sig hen, for så kan du skrive det ned med det samme.

5. Kalender! En kalender kan være meget praktisk at have, når du blogger. Med en kalender kan du sørge for at holde styr på, hvornår du vil poste et indlæg og hvornår du synes, hvilket indlæg der skal skrives til den og den dato.

Lad mig vide i kommentarerne, om der ellers er noget for jer derude, som I bare ikke kan undvære, når I blogger

Translation

Hey babes

As a blogger there are some things that you absolutely can’t do without. That’s why I’ve made a top 5 about what I think any blogger needs to own. Maybe some of you bloggers agree with me.

1. Laptop (Of course)! A laptop is so important for a blogger to have. It’s only a matter of time before my current laptop is dead because it doesn’t feel so well and I’m really addicted to it when I blog. It’s on your laptop you blog, editing pictures and it’s just easier when you use your computer.

2. Camera! You need to have a camera when you blog. Or you don’t need to because if it works for you to take pictures with your smartphone, then you should just do it. Though, I personally think that the quality of the pictures are better when you take them with a camera. Among other a must when you take pictures of your outfit. I can’t live without!

3. Smartphone! Yeah it brings me to point number 3. I don’t know about you bloggers out there but I can’t live without my smartphone when we talk about blogging. Because it’s on your smartphone you can promote yourself and being updated on your social media which is SO important. For example if you want to become further as a blogger but also when you need to share a post fast when you’re on the road or when you need to answer your followers.

4. Notebook! Or what you might call it. A little notebook or just some sort of book where you can write down your ideas. I’ve learned that you shouldn’t wait to write it down because you think “I’m gonna remember it later”because no! When you get to that point you have already forgot it, haha. That’s why it’s a good idea to have a notebook with you wherever you go because then you can write it down at that time to get your idea.

5. Calendar! A calendar can be very usefel when you blog. It helps you focus on when you want to post a blog post and when you think which post you should write for a special day.

Let me know in the comments if there is something you can’t live without when you blog

5 kommentarer

 • Jeg har været computer eller kamera, men klarer mig alligevel 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Vildt fedt, at du kan få det til at fungere alligevel!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Ildstein

  So true! Alle disse ting er jo livsnødvendige som blogger! Især hvis man ønsker at gøre det til et fuldtidsjob <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blogger for det meste fra min mobil – skriver mine indlæg i note programmet på telefonen, hvor jeg også skriver mine ideer så jeg ikke glemmer dem. Men hvis jeg har nogle billeder der lige skal redigeres så har du helt ret i at det er så meget bedre på computeren! ? .. Men min notesblog er blot min telefon. Derudover så er største delen af de billeder jeg bruger, hverdagsbilleder, som jeg tager med min telefon – men vi har også et godt kamera til “fotosessions” og feriebrug ❤
  Super skønt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | SUMMER CHICK