HVEM JEG ER

WHEN YOU NEED A BREAK

30. juli 2017

Photo taken by Sandra Angelina photography 

Hey babes

Yeah, jeg har ikke haft det vilde skriveri med de seneste par indlæg. Jeg har ikke mistet lysten for at blogge og jeg vil samtidig ikke sidde og undskylde en masse, men jeg har bare lige haft brug for, at tage tingene lidt stille og roligt. Jeg ved godt, at det at blogge, ikke virker så hårdt og det er det i bund og grund heller ikke, men jeg vil gerne have mig selv med i mine indlæg og ikke bare udgive noget overfladisk, som jeg har lavet på måske 20 minutter.

Derfor vil jeg hellere lige fortælle jer, hvad der sker og lade jer vide, at jeg nok skal komme med lidt mere spændende indhold. Bare rolig. Jeg har fået tænkt en masse, som jeg plejer og jeg lærer en masse hver dag. Jeg tænker, at jeg vil dele et tip eller to med jer inden de næste par dage. Nogle ting jeg har erfaret de seneste par dage.

Min fødselsdag nærmer sig også og jeg fylder 22 på mandag. Der skal jeg nok få taget lidt billeder og få vist jer dem.

Ellers håber jeg, I har det fantastisk derude!

Translation

Hey babes

Yeah, I haven’t done some wild writing in my posts lately. I haven’t lost my feeling for blogging and at the same time I don’t want to apologize but I just felt to take things easy and slow. I know blogging don’t seem to be hard and in the end it is not but I don’t want to just post something shallow I made about 20 minutes.

That’s why I want to tell you what’s happening and letting you know there will be more exciting content. Don’t worry.
I have been thinking a lot like I use to and I learn many things every day.  I think I want to share some tips with you the next couple of days. Some things I have learned the past couple of days.

My birthday are also coming closer and I’m turning 22 monday. I’m gonna to take some pictures and show them to you.

I hope you all are feeling great out there!

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Frk. Mejer 30. juli 2017 at 12:21

    Det er også vigtigt at man tager en pause i ny og næ. Der er ingen grund til at blogge bare for at blogge. Det er sejt, at du mærker efter i dig selv <3

  • Svar Emilie Ildstein 30. juli 2017 at 17:06

    Nogle gange har man altså også bare brug for, at lægge det hele fra sig for en tid. Jeg mister også lysten eller overskuddet til at blogge, men det kommer altid tilbage igen, når jeg slapper af og giver mig tid til det<3

  • Skriv kommentar