TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT | INSPIRED BY MILEY CYRUS

13. juli 2017


Hey babes

Eller rettere sagt gårsdagens outfit. Hvis I har fulgt med på bloggen siden begyndelsen eller bare i meget lang tid, så ved I, at mit idol er Miley Cyrus. Jep, jeg er snart 22 og har et idol, hvilket jeg ser intet galt i. Jeg elsker at få lidt inspiration fra Miley af og til, når jeg skal lave outfits. Når man får inspiration fra andre, giver det en mulighed for, at se tingene lidt mere åbent og anderledes og på den måde kan man prøve at mikse ting sammen, som man ikke plejer. Derfor dette outfit. Forneden af dette indlæg kan I se et billede af det Miley outfit, jeg fik inspiration fra.

Dagens outfit består af: Top – Sisters Point (lignende her) / Shorts – Nelly (Lignende her) / Jakke – Bugatti (Lignende her) / Nylonstrømper – H&M (Lignende her) / Sneakers – Michael Kors (Lignende her)

Translation

Hey babes

Or more yesterday’s outfit. If you have been following me from the start or just for a very long time you know my idol is Miley Cyrus. Oh yeah, I’m soon turning 22 and I have an idol which I don’t think there’s something wrong about. Sometimes I love getting inspiration from Miley. When you get inspiration from others it gives an opportinuty to look at things more open and different and in that way you can mix things together in a way you don’t use to. That’s why this outfit. At the bottom of the post you can see which Miley outfit I got my inspiration from.

Today’s outfit consists of: Top – Sisters Point (Similar here) / Shorts – Nelly (Similar here) / Jacket – Bugatti (Similar here) /
Tights – H&M (Similar here) / Sneakers – Michael Kors (Similar here)

Relaterede Indlæg

6 Kommentarer

 • Svar Camilla 13. juli 2017 at 12:02

  Virkelig flot indlæg☺️

 • Svar Frk. Mejer 13. juli 2017 at 12:03

  Det er da kun dejligt med idoler! Jeg har selv et par stykker. Du ser så laber ud ❤️

  • chanettebing
   Svar chanettebing 13. juli 2017 at 12:10

   Det er det nemlig! Ej hvor fedt! Jeg elsker bare at have en, man kan hente inspiration fra. Tak, Se lige på dig selv smukke!

 • Svar Simone 13. juli 2017 at 12:26

  Hvor ser du godt ud! Jeg bliver selv ret meget inspireret af Selena Gomez og Kendall Jenner! Det er så skønt <3

  • chanettebing
   Svar chanettebing 13. juli 2017 at 12:31

   Mange tak smukke! Det er bestemt også to rigtig flotte kvinder <3

  Skriv kommentar