HOLDNING

DO YOU REMEMBER TO TELL PEOPLE THAT YOU APPRECIATE THEM?

10. juli 2017

Hey babes

Hvis der er noget, jeg synes er SÅ vigtigt, så er det at fortælle folk, at man værdsætter dem. Det kan f.eks. være ens veninder og venner, men det kan også være ens familie og kæreste. Folk som har en betydning for en.  Måske fordi de bare er dem eller fordi de har gjort noget for dig.  Det behøver ikke engang at være nogen, der står tæt på dig. Måske får du kontakt til en, som hjalp dig hjem fra byen eller lignende. Der kan være mange grunde. Det betyder så meget, at man viser, at man er taknemmelig overfor folk, når de gør noget for en.

Hvis man ser det fra ens egen perspektiv, synes man jo også selv, det er rart at blive påskønnet, hvis man virkelig har brugt sin tid på en person. Derfor forsørger jeg så vidt som muligt at sige tak, hvis min familie, venner eller whatever gør noget for mig. Fordi folk skal vide, at jeg sætter pris på det og ikke bare er ligeglad.

Samtidig kan det også give en person et smil på læben. Måske på grund af at man lige huskede at vise taknemmelighed var med til, at gøre en anden persons dag bedre.

Jeg håber, at dette kan give lidt stof til eftertanke. Hvis I selv husker det, lad mig vide det i kommentaren 🙂

Translation

Hey babes

If there’s something I think is very important then it’s to tell people that you appreciate them. It can be your friends but it can also be your family and boyfriend/girlfriend. People who mean something to you. Maybe because they’re just being themselves or because they have done something for you. It actually doesn’t have to be someone who is close to you. Maybe you get in contact with someone who helped you home from the city or something like that.There can be many reasons. It means so much when you show how much you appreciate people when they do something to you.

If you see it from your own perspective you also think it’s nice to be appreciated if you really have been using your time on a person. That’s why I’m trying the best that I can to say thank you if my family, friends or whatever do something for me. Because people need to know that I appreciate it and not that I don’t care.

At the same time it can give a smile on the person’s face. Maybe because you remembered to show your gratefulness were the reason why it made another person’s day better.

I hope this can give you some thoughts. If you do remember let me know in the comments 🙂

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Frk. Mejer 10. juli 2017 at 15:21

  Det er nemlig rigtigt, man skal huske at fortælle mennesker rundt omkring en, at de betyder noget sprede glæde. Man glemmer det så hurtigt, fordi tiden bare går og især dem, som altid er der. Det spreder jo netop glæde og smil, hvilket er vidunderligt.

  • chanettebing
   Svar chanettebing 10. juli 2017 at 15:29

   Præcis! Nogle mennesker glemmer det og det er virkelig synd, da vi burde være meget mere taknemmelige overfor hinanden 🙂

  Skriv kommentar