HVEM JEG ER

AN EARLY BIRTHDAY PRESENT

8. juli 2017

Hey babes

Yay yay yay! Endelig har jeg fået en ny telefon.. omg, jeg har også bare vente på at kunne bruge den. Den har ligget på mit spisebord den sidste halvanden uge og jeg har bare ikke kunne bruge den, fordi jeg ikke har haft noget sim-kort, der passede til. Nu har jeg endelig fået mit sim-kort efter, at der gik lidt galt med at modtage det, men det er på plads nu.

Jeg er en meget glad Chanette lige nu! Jeg har fået en Samsung Galaxy S7 edge i hvid af min mor og det er faktisk en tidlig fødselsdagsgave, da jeg har fødselsdag her d. 31 juli.

Jeg håber, I har en fantastisk dag derude og får nydt det gode vejr!

Translation

Yay yay yay! Finally I got a new phone.. omg. I’ve been waiting to use it. It has been laying on my dinner table for one and a half week now and I haven’t been able to use it because I didn’t have a sim card for it. Now I’ve finally got my sim card because there went something wrong but now it’s all good.

I’m a very happy Chanette right now. I’ve got a Samsung Galaxy S7 edge in white from my mother and it’s actually an early birthday present because my birthday is july 31.

I hope you all have an amazing day and are enjoying the weather!

Relaterede Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Emilie Ildstein 8. juli 2017 at 16:51

  Hvor dejligt!
  Rigtig god fødselsdag, når du kommer så langt!❤️

 • Svar Liselotte / Everyday Couture 10. juli 2017 at 16:05

  Hvor er den fed, er vild med den brede skærm og stort tillykke!
  / Liselotte

  • chanettebing
   Svar chanettebing 10. juli 2017 at 20:48

   Mange tak! Jeg er også virkelig glad for den 😀

  Skriv kommentar