TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT | SUMMER LOOK

6. juli 2017

Hey babes

Endelig er sommeren her igen og jeg nyder det i fulde drag! Med dagens outfit valgte jeg at tage lidt chancer og jeg ved at denne nederdel vækker lidt opmærksomhed, fordi den har denne her sjove puf form. Dog er det sommer og jeg følte for at være virkelig feminin, som jeg plejer.

Dagens outfit består af: Top – H&M (Lignende her) / Nederdel – H&M (Lignende her) / Taske – Zara (Lignende her)

Translation

Hey babes

Finally the summer has arrived again and I’m enjoying it so much! I chose to take some chances with today’s outfit and I know this skirt brings a lof of attention because it has this funny shape. Though it’s summer and I wanted to be feminine as always. If you want to have some extra laces for you shoes, you can get it here: Shoelaces.

Today’s outfit consists of: Top – H&M (Similar here) / Skirt – H&M (Similar here) / Bag – Zara (Similar here)

Relaterede Indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar