4 FUNNY COMMENTS PEOPLE COMMENTED ON MY LOOK

SÅDAN GIK MIN RELIGION EKSAMEN/THIS IS HOW MY RELIGION EXAM WENT

Photo by Nikolai Sander Roxman

Hey babes

Jeg har været til endnu en eksamen og mangler nu kun den sidste, som er på onsdag. Wish me good luck! I dag var jeg oppe i religion og det gik faktisk okay i forhold til, at jeg ikke har fået noget søvn i nat. Jeg kunne simpelthen bare ikke falde i søvn og virkelig også en god karakter, når jeg trak det allersidste, jeg ville trække. Vi kunne komme op i enten kristendom, islam eller asatro og jeg trak asatro.

Jeg fik 7!! Jeg var så stolt på trods af ingen søvn overhovedet og et emne jeg ikke følte mig stærk i. Derfor blev fredag en rigtig god dag og jeg har besluttet at lave noget lækker aftensmad til mig selv på grund af det. Selvom man klarer sig godt eller skidt, synes jeg, man skal belønne sig selv for sin indsats, fordi man gjorde sit bedste. Det behøver ikke være noget vildt fancy og dyrt, men bare et eller andet.

Ellers har jeg brugt tiden på at købe en gave og faktisk også fået sovet lidt haha. Det trængte jeg til og jeg tror, jeg sover virkelig godt i nat i forhold til søvnmangel.

I må have en fantastisk fredag derude! 😀

Translation

Hey babes

I’ve been to one more exam today and I only have one left to go on wednesday. Wish me good luck! I’ve been to the religion exam today and it actually went really well in proportion to I had not sleep last night. I couldn’t fall asleep and also a really good grade because I pull the last thing I wanted to pull. We would either choose Christianity, Islam or belief in the Norse gods.

I got a B+! I’m so proud because I had no sleep at all and a topic I didn’t feel great about. That’s why this friday became an amazing day and I’ve decided to make some delicious dinner for myself. I think you should reward yourself if you did the best that you could. It doesn’t have to be something fancy or expensive.

Besides the great exam I went to do shopping for a gift and I have also slept a little. I really needed it!

I hope you’ll have an amazing friday! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 FUNNY COMMENTS PEOPLE COMMENTED ON MY LOOK