TODAY'S OUTFIT | WHEN YOU TRY SOMETHING NEW

NEW IN | MISSGUIDED

Hey babes

Se lige disse skønheder som jeg har været nede og hente på posthuset! OMG siger jeg bare. Jeg er virkelig crazy med dem og de passer så godt til mine små fødder. Jeg har nemlig den ulempe, at mine fødder er små og smalle og derfor kan det være svært, at finde stiletter, som passer 100%, men de her? De sidder som de skal og holder fast på min fod! Hvilket jeg er så taknemmelig for.

I kan finde dem her: Missguided nude eyelet cross strap platform sandals

Translation

Hey babes

Look at these beauties which have just arrived! OMG! I’m so crazy about them and they fit my feet really good. I have this downside which is my feet are very small and that’s why it’s difficult for me to find high heels which fit 100% but these? They fit perfectly and support my foot. I’m so thankful!

Find them here: Missguided nude eyelet cross strap platform sandals

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT | WHEN YOU TRY SOMETHING NEW