JEG HAR SAT ET NYT MÅL/I WANT TO ACHIEVE A NEW GOAL

IS ALCOHOL THE ONLY WAY TO CELEBRATE GRADUATING?

Hey babes

Jeg kom til at tænke på noget. Efter jeg havde overstået mine eksaminer og folk skrev tillykke til mig, var det lidt som om, at de forventede, at jeg skulle fejre det med alkohol. Hvilket jeg ikke rigtigt forstod. Jo, selvfølgelig kan man fejre, at man har overstået sine eksaminer og selvfølgelig skal man det, hvis man er blevet student, men hvorfor er det “unormalt”, hvis man vælger at gøre det uden alkohol?

Jeg forstår det ikke helt. Jeg er underlig, fordi jeg ikke gider være med på snapchat bølgen og nu er jeg også underlig, fordi jeg følte for at fejre mine overstået eksaminer uden alkohol? Jeg er vist bare underlig, haha. Jeg valgte, at fejre det med min far, hvor vi brugte lidt tid sammen, hvilket var helt fint for mig. Jeg havde ikke behov for mere og for det andet lever jeg for mig selv på en SU og kan godt lide at passe på mine penge og derfor er der ikke råd til det helt store.

Jeg tænker, man sagtens kan hygge sig uden alkohol og jeg ved, jeg ikke er den eneste, der har det sådan. Misforstå mig ikke. Jeg kan da også synes, at et glas vin er helt fint og jeg har da også drukket mig fuld før, men bare fordi jeg lige vælger ikke at fejre noget uden alkohol, bliver jeg defineret som underlig. Hvilket jeg synes er synd, hvis det er der, vi er nået til. At man kun kan hygge sig med alkohol indblandet.

Hvad mener I? 🙂

Translation 

Hey babes

I thought about something. After I finished my exams and people wrote congratulation it was like they expected me to celebrate it with alcohol. Which I didn’t understand. Of course you should celebrate when you’re done with your exams and also your graduating but why does it have to be unusual to do it without alcohol?

I don’t understand it. I’m weird because I don’t use snapchat and now I’m also weird because I don’t feel like celebrating my exams with alcohol? I guess I’m just weird, haha. I chose to celebrate it by spending some time with my father which was completely fine with me. I didn’t need more than that and also I live by myself and I like to economize on my money and that’s why I don’t have a lot of money to spend.

In my opinion you can have a nice time without alcohol and I know I’m not the only one. Don’t get me wrong. I think a glass of wine is okay and I have also been drunk before but just because I choose to not celebrate it with alcohol I’m weird. I think that’s a shame if this is where we’re going. If you only can have a nice time with alcohol involved.

What do you think? 🙂

Skriv en kommentar

 • Jeg mener at folk skal blande sig uden om de valg man tager om det er med eller uden alkohol ❤ Jeg har aldrig været fuld ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • chanettebing

   Jeg er fuldstændig enig med dig! Folk har bare for travlt med at dømme det, som de ikke selv er vant til.
   Respekt for at du aldrig har! Det er så fedt, når man tør at stå ved sig selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR SAT ET NYT MÅL/I WANT TO ACHIEVE A NEW GOAL