TODAY'S OUTFIT

IN LOVE WITH SKATER DRESSES

Hey babes

Hvis der er en bestemt type kjole, jeg er helt crazy med, så er det skater kjoler! De er så fine i den måde, de går ind og fremhæver taljen på og derefter går ud i et “puf”, eller hvordan man nu skal beskrive det. Jeg synes, det ser så fint ud. Indtil videre ejer jeg kun 4.. eller kun og kun men af de 4 er der kun en, jeg virkelig gider gå med. Den sidder bare perfekt og jeg har derfor besluttet, at jeg vil have lidt flere.

Jeg har fundet lidt på Boohoo.com, som jeg ikke kan stå for.

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER

Translation

If there’s a special type of dress I’m crazy about it’s skater dresses! The way they enhance the waist and fit the figure. I think they look so cute. Until now I only have 4 or not only but It’s only one of them I actually like to wear. It fits perfect and that’s why I’ve decided to want some more.

I’ve found some few dresses on Boohoo.com, which I think look pretty.

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT