IS ALCOHOL THE ONLY WAY TO CELEBRATE GRADUATING?

6 WEIRD FACTS ABOUT ME

Hey babes

Jeg har endnu et “facts om mig” indlæg og denne gang er det lidt underlige/anderledes ting, som gør frøken Bing her til den, hun er. Måske I selv gør nogle af dem.

1. Jeg propper smør under nutella og marmelade. Det gør jeg af den simple grund, at det altså bare smager bedre. Eller det synes jeg i hvert fald og for mig har det altid været normalt at gøre.

2. Jeg kan ikke høre musik, når jeg er træt. Jeg har aldrig kunne det. Hvis jeg hører musik og derefter bliver lidt træt, så slukker jeg simpelthen, fordi mit nervesystem (hvis man kan sige det sådan) bliver irriteret over “larmen”. Selvom det selvfølgelig ikke er larm. Jeg har senere fundet ud af at det er, fordi jeg er særlig sensitiv over for lyde.

3. Jeg bryder mig ikke om at sole mig. Det har jeg faktisk aldrig gjort. Det kan være, når man f.eks. ligger på stranden. Der vil de fleste gerne sole sig efter en dukkert, men det kan jeg simpelthen ikke. Jeg begynder at kede mig og bliver urolig, fordi jeg vil lave noget. Derfor ender det altid med, at jeg kun sidder i 5 minutter, når jeg er kommet op af vandet og derefter ned igen.

4. Jeg elsker country musik. Jeg har ikke altid kendt til musik genren country, men da jeg stødte på nogle kunstnere, som virkelig formåede at gøre country fedt, så blev jeg hooked og har været det lige siden. Der er ikke noget bedre!

5. Jeg så aldrig Disney sjov som barn. Jeg gik aldrig op i, hvornår det kom og lavede altid alt muligt andet end at sidde og se det. Enten legede jeg udenfor eller legede med mine barbie og bratz dukker.  Jeg har da set 5 minutter af det, men det har aldrig haft min interesse som sådan.

6. Jeg har en fobi for frosne ting. Denne her ved jeg godt lyder meget tosset og folk synes, jeg er lidt skør, når jeg siger det og så driller de mig selvfølgelig med det, haha. Jeg kan virkelig bare ikke klare hverken sodavandsis eller f.eks. en fryser. Jeg får kuldegysninger over det hele. Jeg skal lige understrege, at jeg ikke er bange for frosne ting. Jeg kan bare ikke klare at røre ved det. Bare så I ikke tænker “freak”, Haha :D.

Translation

Hey babes

I have another “facts about me” post and this time it’s weird/different things, that makes miss Bing who she is. Maybe you do some of them.

1. I put butter under nutella and jam. I do it because I think it tastes better. It has always been a normal thing for me to do.

2. I can’t listen to music when I’m tired. I can’t do it. If I’m listening to music and I become tired I always turn the music off because it irritates my nerves (if you can say it like that) because of the “noise”. Even though it is not noise. After a couple of years I found out that it’s because I’m very sensitiv of sound.

3. I don’t like tanning. I’ve actually never did. Most people when they go to the beach they like tanning but I can’t do that. I’m starting to get bored and feeling restless because I want to do something. It always end up with that I’m sitting in 5 minutes when I get up from the water and then down again.

4. I love country music. I haven’t always known about the music genre country but when I run into some country artists who was able to make it awesome, I became hooked and I’ve been it since. There’s nothing better!

5. I never watched Disney Fun when I was a child (it’s a danish show). It didn’t have my interest and I never knew when it was on the screen. I used to do something else. Either I played outside or played with my barbie and bratz dolls. I’ve seen maybe 5 minutes of it but it never interested me that much.

6. I have a phobia about frozen things. This one might sounds a little crazy and people think I’m a little nuts and then they start to tease me, haha.  I can’t stand popsicles or freezers. I get goosebumps all over me. I need to point out that I’m not scared of frozen things. I just can’t stand touching them. Just so you don’t start to think “freak”, Haha :D.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IS ALCOHOL THE ONLY WAY TO CELEBRATE GRADUATING?