JEG STARTER PÅ EN FRISK/A NEW FRESH START

4 FUNNY COMMENTS PEOPLE COMMENTED ON MY LOOK

Hey babes

Jeg tænkte, jeg ville dele noget sjovt med jer. Jeg kan godt lide den måde, jeg ser ud på og jeg får faktisk ikke særlig mange dårlige kommentarer på den måde, jeg ser ud på, hvilket jeg tænker er godt. Nogle gange får jeg underlige kommentarer eller spørgsmål omkring mit udseende, men ikke på en dårlig måde. Derfor tænkte jeg, at jeg ville dele 4 sjove/mærkelige kommentarer, jeg har fået på mit udseende. Måske I har prøvet noget af det samme.

1) Den første kommentar skete, da jeg var 13 år, tror jeg. På det tidspunkt havde jeg en ven (okay, lyder total ensom, haha) og en dag kom han over til mig og ville spørge mig om noget. Han spurgte “Er du ikke i virkeligheden blond, fordi jeg troede ikke, at brunetter kunne have blå øjne?”. Jeg var bare sådan lidt “er du seriøs omkring det spørgsmål?” og jeg svarede ham “Kig på mig. Jeg har brunt hår og blå øjne, så hvad tror du ellers?”. Han var faktisk seriøs omkring spørgsmålet, men jeg syntes stadig, at det var sjovt. Selvfølgelig kan man have brunt hår og blå øjne 😀

2) Da jeg var 15 år, fortalte en pige mig, at hun syntes, min stil lignede Selena Gomez tøjstil. Hun syntes, vi havde den samme slags stil. Jeg var sådan lidt “Hvordan? Hvor?”, men det var også meget sødt af hende, fordi Selena Gomez er meget smuk og hendes tøjsmag er virkelig awesome. I dag synes jeg ikke, vi har den samme slags tøjstil. Jeg elsker at være tøset, men jeg elsker også at mikse den feminine stil med læder.

3) Jeg tror mange lave piger, kender denne her. Når nogen kommer over til dig og fortæller dig “wow, du er godt nok lav” og så står man bare der sådan lidt “tak, fordi du fortalte mig det. Fordi det har jeg ikke vidst hele mit liv. Så tak!” 😀

4) Måske I også kender denne her. Jeg har prøvet, at folk fortæller mig (når de ved, jeg ikke er høj), at jeg har meget små fødder. Så er jeg sådan lidt “alt andet ville se temmelig sjovt ud, hvis jeg var lille og havde lige så store fødder som bigfoot”. Nogle gange tror jeg ikke, at folk tænker over, hvad de siger, men på en eller anden måde er det bare godt, fordi de kan få dig til at grine.

Translation

Hey babes

So I thought I wanted to share something fun with you. I like how I look and I actually don’t get many bad comments on how I look, which I think is good. Sometimes I get weird comments or questions about my look but not in a mean way. That’s why I thought I wanted to share 4 weird/fun comments or questions others have commented on my look. Maybe you have tried some of them too.

1) The first comment happened when I was 13, I think. At that time I had a friend (ok, I sound so lonely haha) and one day he came over to me and wanted to ask me something. He asked me “aren’t you really blond, cuz I didn’t thought that brunettes could have blue eyes?”. Then I was like “are you serious about that question?” and I answered him “Look at me. I have brown hair and blue eyes, so what else do you think?”. He was actually serious about the question but I still thought it was kinda funny. Of course you can have brown hair and blue eyes 😀

2) When I was 15, a girl told me that she thought my style looked like Selena Gomez. She thought we had the same kinda style. I was like “How? Where?” but it was also very sweet of her because Selena Gomez is very beautiful and her sense of style is awesome. Today I don’t think I have the same kind of style. I love being girly but I also love mixing  the feminin style with leather.

3) I think many small girls know this one. When someone comes over to you and tell you “wow, you’re pretty small” and then you’re just standing there like “thank you for telling me that. Because I didn’t know that my whole life. So thank you!” 😀

4) Maybe you also know this one. I’ve tried people telling me (when they know I’m not tall) that I have very small feet. Then I’m like “anything else would look pretty fun if I was small and my feet were just as big as bigfoot”. Sometimes I don’t think that people are thinking about what they’re saying but in somehow that’s also good because then they can make you laugh 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG STARTER PÅ EN FRISK/A NEW FRESH START