BEVERLY HILLS STYLE

2 EKSAMINER OVERSTÅET | SÅDAN GIK DE


Hey babes

Jeg er godt nok en sløv padde, hvis jeg selv skal sige det! Ej, jeg har haft eksaminer at se til og har derfor ikke haft overskud til at blogge. Nogle vil tænke “jamen du skal jo bare sætte dig ned og skrive” og det er også delvist sandt, men udover det skal jeg også lægge meget af mig selv i mine indlæg, være fokuseret om at sætte ordentlige billeder ind, rette tekst og alt det som hører med.

Jeg blogger dog, når jeg kan og føler overskuddet, er der. Når jeg har overstået alle mine eksaminer, kommer jeg til at blogge hver dag, som jeg plejede førhen. Jeg håber, I kan bære over med mig!

Indtil videre har jeg overstået to eksaminer. Jeg har overstået dansk på A niveau og musik på B niveau. Jeg var oppe i dansk i dag, hvor jeg fik 7 og til musik eksamen fik jeg 10. I aner ikke, hvor tilfreds jeg er. Lad os bare sige, det er virkelig meget!

Lad mig fortælle jer hvorfor. Selvfølgelig gør man altid sit bedste til eksaminer, men sidste år fik jeg ikke lige de bedste karakterer. Jeg fik nemlig 02 i samfundsfag og biologi. Ja, nu lægger jeg altid lidt personlige tanker ud, som I måske derude også kan nikke genkendende til. Jeg begyndte at få tanker, som gik på, om jeg overhovedet var egnet til det niveau, som er på gymnasiet/VUC i forhold til, at jeg tager en HF. Jeg tror bare lidt, jeg må erkende, at jeg ikke kan være god til det hele og det er okay, man ikke er god til det hele.

Det kan være lidt svært, at vise, man har fået et 02 for offentligheden, men man kan ikke gøre alting lige godt hver gang og det synes jeg også, man skal vise frem. Bare det at man har bestået, er jo flot!

Derfor er jeg tilfreds og ved jeg nok skal klare de næste også og få min hue næste år! OMG, ja jeg får min hue næste år. Wow. I kender sikkert selv følelsen, hvis I har været i den eller er i den.

Lad mig høre lidt tanker fra jer. Har I et stort fokus på karakter eller synes I, det er fint, hvis I bare består?

Skriv en kommentar

  • moreofkarinasofia

    Jeg har desværre rigtig meget fokus på karakterne – og jeg kæmper meget med at få det ændret. Jeg synes det er svært at flytte fokusset, for man bliver slået i hovedet hele tiden, at hvis ikke man får gode karakter, så bliver man ikke til noget. Det er især blevet sådan, efter jeg er startet på universitetet. Jeg synes det er en skam at fokusere på karakterne, for det flytter fokuset fra, alt det vigtige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er da sejt gået – tillykke med karakterene 😀 Vores karakterer på skolen foregår lidt anderledes, så vi er slet ikke med i karakterræset med de danske gymnasier :c Det er til gengæld også ekstremt svært at få topkarakterer og hvis vi dumper 1 fag, kan vi risikere slet ikke at blive studenter :c

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEVERLY HILLS STYLE