TODAY'S OUTFIT

TODAY’S OUTFIT | WHEN YOU TRY SOMETHING NEW

17. juni 2017

Hey babes

Det er da helt vildt så lækkert vejr, det er i dag! Wow, jeg elsker det. Jeg er tilbage med et dagens outfit nu, hvor jeg begynder at få lidt mere overskud oven på de 6 eksaminer, jeg har haft mit fokus på. Jeg har en tilbage og kan dermed gå på sommerferie på onsdag. Wuhu! Yay! Det synes jeg virkelig også er meget tiltrængt for frøken Bing her.

Dagens outfit er lidt ekstra farverig i dag, fordi det havde jeg bare lige lyst til. Jeg fortrød dog de lange bukser efter få minutter i solen. Haha! Det er ikke så tit, at jeg går med rød læbestift. Faktisk aldrig, men jeg havde lige lyst til at prøve for sjov skyld i dag og jeg synes, det fungerer temmelig godt.

Dagens outfit består af:  Top – Full Filts (Lignende her) / Bukser (Lignende her) / Stiletter – Nly Trend (Lignende her)

Translation

Hey babes

It’s crazy how delicious the weather is today. Wow, I love it! I’m back with a today’s outfit post because I have more energy because of the 6 exams I’ve been to. I have one left and then I finally have my summer vacation on wednesday. Wuhu! Yay! It’s much needed for miss Bing.

Today’s outfit is more colorful today. I regretted the pants after few minutes in the sun. Haha! It’s not very often I wear red lipstick. Never actually but I felt for it and I think it works pretty well.

Today’s outfit consists of: Top – Full Filts (Similar here) / Pants (Similar here) / Stiletto – Nly Shoes (Similar here)

Relaterede Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Michelle Elbæk Jensen 17. juni 2017 at 18:32

  Ej jeg elsker bare dit outfit i dag! Farverne klæder dig så godt! ?

  • chanettebing
   Svar chanettebing 17. juni 2017 at 18:42

   Ej virkelig mange tak! Det varmer da helt at høre 😀

  Skriv kommentar