TODAY'S OUTFIT

SKAL MAN FORTRYDE SINE FORHOLD?


Hey babes

Jeg kom for nogle dage siden til, at tænke på de tidligere forhold, jeg har haft og jeg kom i tanke om de dårlige ting, der bare ikke gjorde forholdet godt. Jeg spurgte derefter mig selv “skal jeg fortryde mine forhold eller acceptere, at det skete og derefter bare erkende, at jeg lærte noget mere om mig selv på den måde?”. Jeg kom frem til, at jeg ikke synes, man skal fortryde sine forhold og det er der simple grunde til.

Netop fordi af lige netop hvert eneste forhold man har været  i, har lært en noget. Det kan godt være, man kommer til, at lave en enkelt fejl, som man har gjort før, men man lærer hele tiden. Enten hvad man er til og hvad man ikke er til. Hvad man vil finde sig i og hvad man ikke vil finde sig i. Hvad man kan gå på kompromis med og hvad man ikke kan gå på kompromis med.

Måske man er blevet udsat for psykisk terror ligesom jeg eller måske man er blevet udsat for vold. Måske var der en helt tredje grund til, at forholdet ikke gik. Det lærte en noget i sidste ende. Måske man ikke føler sig stærkere nu, men det vil man gøre på længere sigt. På den måde kan man være stolt af den, man er nu.

Man skal bare huske på, at man skal prøve ikke, at gå efter en nu og her, når man lige er kommet ud af et forhold.  For som man siger, så kommer the one ikke. The one kommer, når man mindst venter det. Derfor er det også en god idé, at mærke efter, om man er klar til et forhold.

Jeg har den dag i dag, i den grad lært noget af mine forhold. Jeg er også blevet stærkere som person og er ikke længere lille og skrøbelig. Jeg ved, hvad jeg fortjener og jeg ved også, at jeg fortjener en fantastisk partner.

Jeg fik lyst til, at dele mine tanker med jer og måske det kunne give lidt stof til eftertanke. Who knows.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S OUTFIT