UPDATE! JEG HAR FÅET NØGLERNE TIL LEJLIGHEDEN

JEG TROR JEG ER EN KØBENHAVNER PIGE


Hey babes

Jeg har altid været en storby pige. Jeg er født og opvokset i Odense og er ligesom vant til det miljø. Lige nu bor jeg i Svendborg og det har jeg gjort i ca. 7 år nu og jeg må egentlig bare sige, at Svendborg ikke er byen for mig. Jeg vil gerne tilbage til en storby, hvor der er liv og ikke særlig langt til tingene. I ved butikker, biografen, restauranter og alt det der.

Hvorfor flyttede jeg til Svendborg
I undrer jer sikkert nu “hvorfor i al verden flyttede du så til Svendborg?”. Jo ser I. Mine forældre er skilt og jeg valgte at bo hos min far, da mine forældre blev skilt. Han fandt derefter en kæreste i Svendborg og valgte at flytte sammen med hende, da jeg var 15 år gammel. Derfor røg jeg bare med. Jeg kunne ikke have valgt at bo hos min mor i Odense, da jeg allerede dengang heller ikke havde det bedste forhold til hende.

Jeg har fået et nyt bekendskab i København
Jeg har for lidt over en måned siden, fået et nyt bekendskab i København og en som jeg virkelig nyder at tilbringe min tid med. Da jeg som sagt søger lidt tilbage til storbylivet, er tankerne om, at flytte til København vokset.  Jeg har før været bange for at begå mig i København, fordi jeg har haft en uheldig episode der, men det har jeg lidt lagt bag mig nu. De sidste par gange når jeg har været i København, er jeg blevet positivt overrasket og har studeret bygningerne og alting lidt nærmere.  Sidst jeg var i København, var for lidt over en måned siden, hvor jeg besøgte mit nye bekendskab. Grunden til jeg ikke sætter navn på personen eller noget, er, fordi jeg heller lige vil sikre mig, hvad det fører til. Altså i forhold til om det bliver et fast bekendskab og også hvilket forhold vi får til hinanden.

Sidst da jeg var i København, elskede jeg følelsen og stemningen i storbyen. Det er netop det, jeg synes, der er fedt ved en storby. Der er liv hele tiden. Man kan også vælge, at bo i udkanten af byen og på den måde have mulighed for fred og ro, men samtidig ikke have så langt til butikkerne. I en by som København vil det også være nemmere for mig, at jagte min drøm. Nemlig bloggen! For som alle ved, så er det derover det hele sker. Det er bare sandheden. Det er der, jeg har mulighed for at møde flere, som er indenfor samme branche som mig. Det er også der, de fleste events foregår.  Jeg tror, det kunne være lige noget for mig. Jeg kan lige forestille mig det med, at bo i en lejlighed og leve af min drøm. Det kunne virkelig være lækkert. Okay, nu drømmer jeg vist. Haha!

Hvis jeg skal afsløre noget, så skal jeg faktisk derover igen på lørdag. Igen for at snakke med mit nye bekendskab, men også for at opleve byen.

I må have en fantastisk tirsdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE! JEG HAR FÅET NØGLERNE TIL LEJLIGHEDEN