CONFLICTS | SHOULD WE IGNORE OR CONFRONT EACH OTHER?

BEVERLY HILLS STYLE

Hey babes

I have discovered a new store online and I think it’s my new favorite store! They have really amazing and awesome clothes and I think you would love it too. I have received this cool pair of jeans and I’m SO in love with them. I love the details with the lips on the right side.

Visit their website: www.beverlyhilssfashion.dk

You can get the pants here: Lips Pants

Remember to like their facebook page: Beverly Hills Fashion
Follow them on instagram: Beverly_Hills_Fashion-Cph

Sponsoreret


Skriv en kommentar

  • Var lige inde og kigge på deres hjemmeside; de har faktisk nogle meget fine ting. Jeg må dog indrømme, jeg ikke ville turde bestille fra dem. Deres hjemmeside virker ikke specielt troværdig – men det er jo selvfølgelig ikke dit problem 😀 Synes du har fået matchet et fedt outfit og make up *-*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONFLICTS | SHOULD WE IGNORE OR CONFRONT EACH OTHER?